«Правильне харчування – запорука здоров’я»

Про матеріал
Презентація на тему : "«Правильне харчування – запорука здоров’я» сворена до виховного заходу. Можливо Вам допоможе моя розробка =)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Правильне харчування – запорука здоров’я»Презентацію підготувала Вчитель початкових класів. Бражник Олександра Віталіївна

Номер слайду 2

Вправа ««Якби я був їжею, то був би…»

Номер слайду 3

Вправа «Кошик з плодами»

Номер слайду 4

Роль їжі в нашому житті

Номер слайду 5

Робота в парах. Прочитайте вірш. Обговоріть у парі, які правила здорового харчування порушив герой вірша. Чому у нього болів живіт?Складіть поради хлопчику, як потрібно харчуватися, щоб не болів живіт. Підготуйтеся продемонструвати свою роботу.

Номер слайду 6

Робота в групах. Група «Яблуко»Досліджують піраміду харчування. Група «Груша»Досліджують найкорисніші продукти. Група «Виноград»Досліджують корисні/некорисні продукти

Номер слайду 7

Білки є головним будівельним елементом всіх тканин організму і кожної його клітини. Завдяки білкам, відбувається зростання нових клітин в організмі і розщеплення жирів.

Номер слайду 8

Жири мають важливе значення для нормальної життєдіяльності людини. Вони виконують пластичну функцію, є присутніми в клітинних структурах усіх тканин і органів, приймають участь у створенні нових структур (клітин) мязів.

Номер слайду 9

Вуглеводи забезпечують необхідною енергією усі реакції, що протікають в організмі, вони активно беруть участь в підтримці життєдіяльності організму.

Номер слайду 10

Вітаміни. ADBC

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Прощання «Коло побажань»

pptx
Додано
9 січня 2022
Переглядів
303
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку