"Превентивне виховання починається в родині" (батьківські збори) Конспект+презентація

Про матеріал

Ознайомити батьків з актуальними проблемами в класних колективах, соціально-емоційним кліматом в класах, проаналізувати рівень навчальних досягнень учнів, залучити батьків до обміну думками щодо актуальних проблем виховання дітей, об'єднати зусилля школи і сім'ї в питанні формування особистості дитини, нагадати про неприпустимість насильства в сім'ї за допомогою перегляду соціальних роликів.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ШКІДЛИВІ ЗВИЧКИ ЧИ ЖИТТЯ В СВОЄ ЗАДОВОЛЕННЯ

Номер слайду 2

ПРАВИЛА1. Время свято – говори ясно и сжато.2. Закон один: все слушают, когда говорит один.3. Не согласен – возражай, возражаешь – предлагай, предлагаешь – действуй.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Проблема 1 В праздники у Вас дома за столом употребляют спиртные напитки и предлагают детям. Ваше мнение поэтому поводу?

Номер слайду 5

Народне слово про шкідливі звички

Номер слайду 6

Народ про пияцтво і п'яниць. Ой пиття, пиття не доводить до пуття. Хміль не вода, людям — біда. Горілка — добру злодійка. Горілка розум і душу нищить. Вино вину творить.

Номер слайду 7

Річка починається із струмка, а п'яниця — із чарки. Від чарки більше людей помирає, ніж у морі потопає. Він за чаркою горілки пішов би й на той світ. За чарку — та й за сварку. Перша чарка не брала, друга теж, а третя завела в арешт. Хвали себе не при чарці, а при косарці.

Номер слайду 8

Живи, не напивайся – біди остерігайся. Вода живить, а горілка губить. Скільки води не пий, а п'яним не будеш. Хто не п'є, той розуму не проп'є. Хто не п'є винце, той знає дільце. Коли б не пили, то б у золоті ходили. Хто корчму минає,той щастя зазнає.

Номер слайду 9

Проблема 2 По какой причине люди становятся курильщиками?

Номер слайду 10

Ось табак для всіх собак: хто совісті не має, нехай приступає. Давай закуримо ще й твого, бо чужий надоїв. Добрий курець, коли є люлька і тютюнець. Закуримо тютюну мого, бо ти ще не мав свого. Курити хочеться, аж вуха попухли. Куріть, куріть на здоров'я, скоріше помрете. Якби курити, то було б що робити, а то сидиш та світом нудиш. За люльку й батька б проміняв.

Номер слайду 11

Народ скаже, як зав'яже, як нам краще жить підкаже. Хто цигарку і чарку минає, той щастя зазнає

Номер слайду 12

Проблема 3 Что для вас здоровый образ жизни? От чего вы можете отказаться? А что вы себе позволяете?

Номер слайду 13

Проблема 4 Сегодня в классе урок физкультуры. Ученик приходит в школу в спортивном костюме и обуви и не переодевается в течении дня.

Номер слайду 14

Проблема 5 Девочка общается не с одноклассниками, а с учащимися намного старше себя. Она стала скрытной, вечерами задерживается.

Номер слайду 15

Проблема 6 Ученик постоянно нарушает дисциплину на уроке, выкрикивает, выражается нецензурно.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

«Наши дети - это наша старость. Правильное воспитание - это наша счастливая старость, плохое воспитание - это наше будущее горе, это наши слезы, это наша вина перед другими людьми.» ( А. С. Макаренко)

pptx
Додано
10 жовтня 2018
Переглядів
1072
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку