Презентація ''Анімаційний дизайн"

Про матеріал
Презентація на тему ''Анімаційний дизайн'', для використання при вивченні нового матеріалу. Коротко. Чітко. Ясно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Анімаційний дизайн

Номер слайду 2

Анімаційний дизайн (моушн - дизайн) – направлення в дизайні, яке представляє собою поєднання графіки та анімації. Динамічна графіка завжди приваблює увагу користувачів, тому анімаційні ролики найчастіше використовуються в рекламі. Дизайнери стараються використовувати такі інструменти в своєму дизайні, які будуть яскравими та запам’ятовуючими, а також які одночасно покажуть проект з найкращої сторони. На сьогоднішній день моушн - дизайн використовується практично скрізь: приклади цього виду мистецтва ви можете побачити в титрах до фільмів, рекламі, на веб-сайтах і т.д.

Номер слайду 3

Family portrait by Baranovskaya Sasha. Приємна колірна гамма роботи, м'якість форми розташовують глядача до себе. Проект присвячений тематиці Хеллоуїна. Після того, як анімація запуститься, ми побачимо, що герої даної роботи зовсім не такі звичайні люди, як могло здатися на перший погляд, але це зовсім не лякає, швидше викликає посмішку.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Анімаційний дизайн часто застосовується до логотипів. Розглянемо кілька прикладів

Номер слайду 6

Pet cloud by Maksim Marakhovskyi. Цікавий рух - деформація лого під мордочкою собачки. Також «гавкіт» тваринки після «принюхування компанії», - схвалює. Мила реклама хмарного збереження даних, на неї можна дивитися вічно.

Номер слайду 7

OK by Eduard Mykhailov. Приємні кольори, цікава анімація. Забавна реклама з буквами О К, які через клей не можуть звільнитися один від одного. Вони навічно разом, а це значить що все і завжди буде ОКей.

Номер слайду 8

Pull-to-Refresh by tubik. Анімація в додатку, що змушує глядача задивлятися на плавність форми, м'якість появи і зникання символів. З таким завантаженням файлів і довге очікування здасться не таким вже й дратівливим.

Номер слайду 9

Моушн-дизайнер - цікава, творча і вкрай перспективна професія. З розвитком технологій кіностудії, інтернет-компанії і рекламні агентства не обмежують уяву, вони вкладають величезні кошти в створення анімаційної графіки, яка привертає і підкорює глядачів. Без моушн-дизайнерів улюблені шоу, фільми, веб-сайти і додатки виглядали б зовсім інакше, сподобалися б вони нам?

Середня оцінка розробки
Структурованість
1.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. ага артем
    Загальна:
    3.0
    Структурованість
    1.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Додано
17 жовтня 2021
Переглядів
1483
Оцінка розробки
3.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку