Презентація, "Автомобілебудування Німеччини" Практична робота №1 до факультативу"Країнознавство"

Про матеріал

Презентація до практичної роботи №1"Автомобілебудування Німеччини" слугує матеріалом до уроку факультативного заняття "Країнознавство" у 10 класі. Я вирішила зацікавити дітей і створити презентацію. Уній історія виникнення машинобудування, видатні особистості(засновники),основні центри розміщення,готава продукція


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

1.Позначити на карті центри виробництва легкових автомобілів всесвітньовідомих фірм (“Ауді”, “БМВ”, “Даймлер – Бенц”, “Опель”, “Порше”, “Фольксваген”). 2.Використовуючи джерела країнознавчої ін – формації,опрацювати відомості та створити презентацію про згадані вище автомобільні фірми.

Номер слайду 3

Заснування компанії: 1909 рік Розміщення головного центру: Німеччина, Інгольштадт Девіз компанії: Vorsprung durch Technik (Перевага високих технологій) Засновник: Август Хорьх

Номер слайду 4

Август Хорьх (12/10/1868 - 3/02/1951) - німецький інженер, один з патріархів світового автомобілебудування. Він став прабатьком гігантського виробництва, з яким вже більше ста років пов'язано все те, що пов'язано зі словом «Ауді» у світовому масштабі.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Заснування компанії: 1913 рік Розміщення головного центру: Мюнхен, Німеччина Засновник: Карл Фрідріх Рапп

Номер слайду 8

Карл Фрідріх Рапп (н. 24 вересня 1882 Ехінген, 26 травня 1962 Локарно) був засновником і власником Rapp Motorenwerke GmbH в Мюнхені. У свій час ця компанія була перейменована в BMW AG. В історію BMW він вписаний у якості одного із засновників компанії.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

1886 рік - Карл Бенц побудував перший візок з бензиновим двигуном і отримав патент на винахід; початок історії марки Mercedes. 1901 рік - Даймлер випускає нову модель «Мерседес-35PS», яка показує, наскільки «Бенц» відстав від прогресу. 1926 рік - Дві фірми Daimler і Benz злилися в новий концерн Daimler-Benz, а на чолі встав Фердинанд Порше.

Номер слайду 12

Карл Фрідріх Міхаель Бенц (25 листопада 1844 Мюльбург - 4 квітня 1929, Ладенбург) - німецький інженер, винахідник автомобіля, піонер автомобілебудування. З його фірми пізніше утворилася Daimler-Benz AG. Готтліб Вільгельм Даймлер (17 березня 1834 Шорндорф - 6 березня 1900 Канштат під Штутгартом) - німецький інженер, конструктор і промисловець. Даймлер розробив спільно з Вільгельмом Майбахом один з перших автомобілів і кілька типів бензинових двигунів внутрішнього згоряння.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Заснування компанії: 1863 рік Розміщення головного центру: Рюссельсхайм, Німеччина Засновник: Адам Опель

Номер слайду 16

Адам Опель (1837 - 1895) - засновник найбільшої автомобільної корпорації Opel (Опель). Через чверть століття з моменту заснування Опель вийшов на міжнародний рівень, поставляючи швейні машини в Росію, Європу, США, Індію. А, запустивши серійне виробництво велосипедів в 1887 році, через деякий час Опель (Opel) став найбільшим у світі їх виробником. Перший автомобіль марки Опель (Opel) побачив світ у 1899 році.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Заснування компанії: 1931 рік Розміщення головного центру: Штутгарт, Німеччина Засновник: Фердинанд Порше Материнська компанія: Porsche Automobil Holding SE

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Дід і онук. Обом дав життя Фердинанд Порше. Кажуть, якщо «жука» трохи пропорційно розтягнути, то у профіль машини будуть дуже схожі.

Номер слайду 22

Історія концерну «Volkswagen» почалася восени 1933 року в одному із залів готелю «Кайзерхоф» у Берліні. Співрозмовників було троє: Адольф Гітлер, Якоб Верлін, представник «Daimler-Benz», і Фердинанд Порше. Гітлер висунув вимогу: створити для німецького народу міцний і надійний автомобіль, вартістю не більше 1000 рейхсмарок. На аркуші паперу він накидав ескіз, позначив основні пункти програми і попросив назвати ім'я конструктора, хто буде нести відповідальність за виконання урядового замовлення. Якоб Верлін запропонував кандидатуру Фердинанда Порше. Майбутній автомобіль так і назвали - «Volks-Wagen» («народний автомобіль»).

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Фердинанд Порше (1875 - 1951) - німецький конструктор автомобілів і бронетанкової техніки. Засновник компанії Porsche. Знаменитий і як творець найпопулярнішого автомобіля в історії автомобілебудування, що увійшов в історію під ім'ям Volkswagen Kдfer.

ppt
Додано
21 лютого 2018
Переглядів
7394
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку