Презентація . "Барвисті листочки"

Про матеріал
Майстер-клас з ліплення (для молодшої групи). Знайомити малят із пластиліном та його властивостями; формувати в дітей поняття цілого і частин; учити створювати рельєфні картини: відривати (відщипувати) шматочки пластиліну одного розміру (жовтого, червоного, зеленого, помаранчевого) і притискати до тла. Розширювати знання дітей про пори року, про осінні природні явища; закріпити знання про осінні кольори. Розвивати відчуття кольору, дрібну моторику. Виховувати взаємоповагу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з ліплення(для молодшої групи)«Барвисті листочки»

Номер слайду 2

Мета: Знайомити малят із пластиліном та його властивостями; формувати в дітей поняття цілого і частин; учити створювати рельєфні картини: відривати (відщипувати) шматочки пластиліну одного розміру (жовтого, червоного, зеленого, помаранчевого) і притискати до тла. Розширювати знання дітей про пори року, про осінні природні явища; закріпити знання про осінні кольори. Розвивати відчуття кольору, дрібну моторику. Виховувати взаємоповагу.

Номер слайду 3

Обладнання: Фон із зображенням дерева на вибір дитини; пластилін жовтого, червоного, помаранчевого, зеленого кольору; дощечка,серветка длярук.

Номер слайду 4

Розминка для рук. Деревця. В лісовому верховітті (Підняти руки над головою і злегка похитати ними)Загуляв бешкетник вітер. Він задмухав дуже вправно –Похилив дерева вправо. (Опустити руки через праву сторону). Розвернувся він сміливо. Й похилив дерева вліво. (Підняти руки й опустити через ліву сторону)Похитав ще трохи їх, (Підняти руки і похитати ними)Заспокоївся й затих. (Опустити руки)

Номер слайду 5

Фізкультхвилинка. Вітер і листя. Листя вітерець хитає – (Колові рухи головою)Раз, два, три. (Махи піднятими руками)Листя тихо опадає – (Нахили тулуба ліворуч і праворуч). Раз, два, три. (Нахили тулуба назад і вперед)Покружля осіннім садом (Колові рухи тулубом)І рядком на землю пада. (Присідання)Раз, два, три!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
30 березня 2022
Переглядів
612
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку