Презентація . «Бджілка літає серед квіток»

Про матеріал
Закріпити навички розкочування подовжених циліндрів прямими рухами рук. Учити дітуй з’єднувати окремі елементи в заданий цілісний образ. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з комахами. Виховувати бережне ставлення до комах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з ліплення(для дітей молодшої групи)«Бджілка літаєсеред квіток»

Номер слайду 2

Бджола — символ працьовитості, старанності, розсудливості. «Працює, як бджілка», — говоримо ми про працівника-трудягу. Мед, який роблять бджоли, їдять і вони самі й людина. Це єдина на планеті Земля комаха, яка вміє виробляти їжу для людини.

Номер слайду 3

Бджілка літаєСеред квіток,В вулик збираєДобрий медок. Ой і солодкий. Сік у квіток,Дасть досхочу нам. Меду дідок. Скаже: «Жалійте,Діти, бджілок. Носять вони нам. Гарний медок». Бджілка весело літає,Квітам вічка розтуляє. Каже:— Квіти, годі спати,Я прийшла медок збирати. Вірші про бджолу

Номер слайду 4

Мета: Закріпити навички розкочування подовжених циліндрів прямими рухами рук. Учити дітуй з’єднувати окремі елементи в заданий цілісний образ. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з комахами. Виховувати бережне ставлення до комах.

Номер слайду 5

Обладнання: Фон на вибір дитини; набір пластиліну; дощечка, стека, серветка для рук.

Номер слайду 6

Фізкультхвилинка. Бджоли. Бджоли бачать гарні квіти, (Колові рухи головою)Треба їм до них летіти,(Махи руками)Розганяються, злітають (Присідання)І над квітами кружляють. (Колові рухи тулубом)Назбирають соку з квітів, (Нахили тулуба вперед)Щоб зробити меду дітям.(Стрибки на місці).

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
15 липня 2022
Переглядів
1023
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку