Презентація . «Бджілка весело літає»

Про матеріал
Удосконалювати вміння складати композицію з готових елементів і почергово наклеювати деталі. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з комахами. Виховувати бережне ставлення до комах
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з аплікації (для дітей молодшої групи)«Бджілка весело літає»

Номер слайду 2

Бджілка радіє навколишньому світу, співає свою веселу пісеньку і пригощає діточок корисним солодким медком. Цілісінький день копошиться трудівниця-бджілка. Всі справи свої бджолині робить, нічого не забуває, вовтузиться, старається. Про людину, яка багато і добре працює, ми говоримо: «Працює, як бджілка». А дитина, яка допомагає дорослим, ми називаємо просто - «справжня бджілочка».

Номер слайду 3

Тематична ігротека. Комашка. Педагог показує дітям картинки із зображенням різних тварин. Коли діти побачать комах, плескають у долоні.

Номер слайду 4

— Бджола мала, а й та працює!— Бджоли раді цвіту, а люди – літу.— Бджоли раді цвіту, люди — меду.— З однієї квітки змія бере яд а бджола — мед.— На свіжий цвіт і бджола літає, а зів’ялий обминає.— На хорошу квітку і бджола летить.— Одна бджола мало меду наносить.— Одна бджола меду не наносить. Українські приказки та прислів'я про бджіл:

Номер слайду 5

Розминка для рук. Комахи. Педагог пропонує дітям зобразити долоньками різних комах.1. Метелик. (Схрестити великі пальці й розставити долоньки)2. Павучок. (Постукати пальцями-лапками по столу)3. Коник. («Пострибати» двома пальцями по столу)4. Оса. (Зєднавши пальці» крапелькою», покрутити кистями).

Номер слайду 6

Мета: Удосконалювати вміння складати композицію з готових елементів і почергово наклеювати деталі. Розвивати окомір, відчуття ритму. Продовжувати знайомити дітей з комахами. Виховувати бережне ставлення до комах. Обладнання: Фон на вибір дитини; жовті й чорні смужки, клей, клейонка, серветка.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
15 липня 2022
Переглядів
1122
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку