Презентація "Це - наше, і це - твоє"

Про матеріал

Презентація "Це - наше, і це - твоє". Робота складена для участі у конкурсі про народні ремесла рідного краю. Презентація може бути використана на уроках природознавства, історії рідного краю для вивчення побуту болгарського населення.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

вчитель початкових класів КЗ «Гюнівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Приморського району. Запорізької області Воленко Анна Миколаївна«Це – наше і це - твоє»

Номер слайду 2

формування в учнів практичних навичок організації власної діяльності, планування часу і виконання завдань за графіком;виховання відповідальності, почуття патріотизму, гордості за величне минуле своїх земляків, здатності до самоорганізації, самодисципліни; розширення знань про народну, історичну та культурну спадщину свого народу, світогляду; поглиблення впливу різних напрямків виховання; здійснення інтелектуального розвитку, розвиток ініціативи, творчості, активності, самодіяльності;Мета і завдання

Номер слайду 3

створення, презентації і захисту власних знахідок і думок;сприяти формуванню національної свідомості, осмисленню себе як частини великого багатонаціонального народу народу; розвивати пізнавальний інтерес і спонукати до творчої та пошукової діяльності; збагачувати знання учнів про рідний край, його героїчне минуле, а також активний словниковий запас учнів; пробудити інтерес до вивчення історії рідного краю; Мета і завдання

Номер слайду 4

Провідна проблемадослідження історії рідного краю, його багатств, традицій українського і болгарського народів, збереження рідного краю, його історичного минулого.

Номер слайду 5

Прогнозований результат для учнів. Розвиток пізнавальної активності учнів, системного мислення. Формування комунікативних, дослідницьких вмінь, навичок проектування способів досягнення поставлених цілей. Набуття досвіду життєтворчості у ході проектної діяльності.

Номер слайду 6

Прогнозований результат для вчителя. Сформованість професійних навичок на систематизацію власного досвіду, його технологізацію на основі впроваджуваної інновації, зростання готовності до впровадження методу проектів у виховній роботі.

Номер слайду 7

От пустиня бехме превърнали. Таврия в земен рай. Дай ни голи Земли и ни еще ги заселим, Защото от край време живеем. С честен труд.

Номер слайду 8

Книга відгуків Гюнівського історико-краєзнавчого музею.

Номер слайду 9

Млин

Номер слайду 10

Подвір'я перших болгарських переселенців

Номер слайду 11

Подвір'я перших болгарських переселенців

Номер слайду 12

Дитяча колиска

Номер слайду 13

Болгарська хата

Номер слайду 14

Музей очима дітей

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

pptx
Додано
23 серпня 2018
Переглядів
739
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку