Презентація "День джинсів"

Про матеріал
Джейкоб Девіс і Леві Стросс подарували нам один із кращих винаходів людства – джинси. Щорічно припадає на останню середу квітня.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День джинсів

Номер слайду 2

Джинси – це супер!Джинси – це клас!Джинси – це модний одяг для нас!

Номер слайду 3

На сьогоднішній день джинси - це одні з найбільш популярних видів одягу. І це далеко не випадковість, адже джинси зручно носити, і вони пропонують безліч дизайнів на будь-який смак. День джинсів

Номер слайду 4

Вперше джинси були винайдені в кінці 1800-х років Леві Штраусом і Джейкобом Девісом як міцні штани для шахтарів. Вони були виготовлені з деніму, тканини, яка набула популярності завдяки своїй міцності.

Номер слайду 5

Спочатку джинси були відомі як робочий одяг, але незабаром вони здобули широке визнання завдяки своєму комфорту та довговічності. Це призвело до того, що їхня популярність поширилася за межі гірничодобувної галузі.

Номер слайду 6

Джинси стали популярними не лише як робочий одяг, їх почали носити щодня. Джинси стали звичним одягом для всіх вікових груп, включаючи завужені джинси, кльош і джинси із завищеною талією, щоб задовольнити індивідуальні модні вподобання.

Номер слайду 7

Останніми роками в індустрії моди все більше уваги приділяється питанням екологічного розвитку, і джинсова індустрія не є винятком. Зараз бренди представляють різноманітні екологічні варіанти.

Номер слайду 8

Джинсова тканина називається « денім » (Англ. Denim). Назва походить від Німа, міста у Франції, де цю тканину вперше почали виробляти. Перші джинси все були кольору індиго, а фарбу виготовляли з попелу.

Номер слайду 9

Всього в світі до наших днів вироблено близько 120 мільярдів пар одних лише класичних синіх джинсів, і кожен день проводяться сотні тисяч нових. І це не рахуючи всіх інших фасонів і кольорів.

Номер слайду 10

Найбільше в світі джинсів виробляється в Китаї. Мода на рвані джинси з'явилася тільки в XXI столітті. До цього рвані джинси прирівнювалися до будь-якого іншого рваного одязгу, і, відповідно, їх не вдягали.

Номер слайду 11

Найстарішою збереглася пара джинсів. Їм зараз майже 120 років. Їх знайшли в кінці минулого століття в шахті, де її, очевидно, залишив хтось із шахтарів.

Номер слайду 12

Ціна на перші джинси, випущені Леві Стросс , становила 1 долар 46 центів.

Номер слайду 13

Джинси були продані на аукціоні за 87 400 доларів - це одна з найвищих цін, коли-небудь сплачених.

Номер слайду 14

Джинсовий одяг важливий елемент гардеробу. Красивий одяг із джинсової тканини вже багато років поспіль утримує позицію першості.

Номер слайду 15

Легенда про появу синіх джинсів

Номер слайду 16

Одного разу корабель, що перевозив тканину, потрапив у шторм. Коли судно черговий раз сильно нахилилося, - з бочок вилилася синя фарба, яка зіпсувала майже весь товар. Тим не менш, відчайдушний підприємець вирішив розпродати мимоволі пофарбовану у синій колір матерію. Ця ідея виявилася досить вдалою, так як споживач знайшов синю тканину надзвичайно красивою. З тих пір всі джинси стали навмисно фарбувати в синій колір.

Номер слайду 17

Увага! Тестові запитання!

Номер слайду 18

Що перевозив корабель?А. ОвочіБ. Золото. В. Тканину2. Що трапилося з кораблем?А. Приплив до острова. Б. Потрапив у шторм. В. Затонув

Номер слайду 19

3. Що було у бочках на короблі?А. Фарба. Б. Чай. В. Кава4. Що трапилося з товаром продавця? А. Тканина затонула. Б. Тканина зіпсувалася. В. Тканина пофарбувалася

Номер слайду 20

5. В який колір пофарбувалася тканина?А. Зелений Б. Синій. В. Чорний6. Який одяг стали фарбувати в синій колір? А. Джинси. Б. Шапки. В. Шуби

Номер слайду 21

Зустрічайте! Джинсовий показ мод.

Номер слайду 22

ДЖИНСОВИЙ ПОКАЗ МОД

Номер слайду 23

ДЖИНСОВИЙ ПОКАЗ МОД

Номер слайду 24

ДЖИНСОВИЙ ПОКАЗ МОД

Номер слайду 25

ДЖИНСОВИЙ ПОКАЗ МОД

Номер слайду 26

ДЖИНСОВИЙ ПОКАЗ МОД

Номер слайду 27

СЕНКАНДжинси. Сині, зручні, стильніШиють, купляють, носять. Джинси – зручний одяг сьогодення. Штани

Номер слайду 28

БУДЬ НА СТИЛІ!ІНТЕРНЕТ - РЕСУРСИ

pptx
Додано
23 квітня
Переглядів
335
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку