Презентація "Динамічна пауза"

Про матеріал
Подана презентація створена у патріотичному форматі, містить матеріали, які можна використати на ранкових зустрічах, або виховній справі. Подано кілька ігор та віршованих фізхвилинок, а також слайди із зображенням деяких місць України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Динамічна година “Віртуальна мандрівка Україною”

Номер слайду 3

\

Номер слайду 4

Гра «Показушники»

Номер слайду 5

Гра ПАНАСГрають хлопці й дівчата. Когось обирають Панасом, зав'язують очі хустинкою, виводять на середину й обертають, питаючи: —Панасе, Панасе, На чому стоїш?—На камені!—Що продаєш?—Квас!—Лови курей, та не нас. Відпускають Панаса, а самі розбігаються. Він починає ловити дітей, і той, кого зловить, стає Панасом.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Естафета «Козацька кмітливість»Учні діляться парами, беруться за руки, відвівши іх сторони. Між лобами треба покласти повітряну кульку. Пари рухаються приставним кроком до протилежної сторони, а потім назад до своєї команди. Естафету передають, плклавши кульку між лобами наступної пари. Командна гра «Повзунець»По команді перші гравці навприсядки (руки складені в ліктях) проходять вказану відстань, вертаються до своєї команди, передають естафету наступному гравцеві, стають у вихідне положення. Естафета «Як козаки річку переходили»Кожна команда отримує 1 гімнастичний обруч. Перший учасник стоїть «на другому березі річки» – на відстані 4-7 метрів навпроти своєї команди в середині обруча. За сигналом біжить до команди, накидує обруч на наступного учасника і вони разом «переправляються» – біжать до місця переправи, де перший учаник залишається, а другий вертається за наступним, і так далі, поки вся команда не переправиться на «другий берег річки».

Номер слайду 9

Дніпро. Дністер. Десна. Дніпро

Номер слайду 10

Дніпро. Харків. Луцьк. Одеса. Чернівці

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Раз, два, три, чотири, п’ять,Вирушаєм до Карпат. Хто крокує дружно вряд?Група хлопчиків й дівчат. Дружні та завзяті,мріями багатіЛюбим ми земний розмай,Рідну мову, отчий край.

Номер слайду 13

Маю вуха – ними чую,а ногами чимчикую,рот, язик – поїм смачне,ніс – почую запашне.руки – брата пригортаю,очі – все це розглядаю.

Номер слайду 14

Повсякчас берегтиму здоров’я своє. Для мене ажливе й здоров’я твоє,І мами, і тата, всієї родини. Хай буде здорова моя Україна!

Номер слайду 15

Дякую за увагу!

pptx
Додано
15 червня 2020
Переглядів
714
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку