Презентація для вчителів НУШ

Про матеріал
Розвивати національно-патріотичне виховання учнів. Розширювати знання учнів про Украіну. Виховувати у дітей шанобливе ставлення до козацтва ,спонукати до наслідування їх кращих рис. Виховати патріотів своєї Батьківщини. Любити й шанувати українську мову, її традиції та обряди.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

2 клас. Класний керівник Галушко Олена Вікторівна

Номер слайду 2

ВЕСЕЛКА

Номер слайду 3

Веселко, веселко,Із сонця й води,Ми чуйними й добрими. Будем завжди!

Номер слайду 4

Ми веселі і слухняні,Ми розумні і старанні. Двійки й сварки не для нас,Ми- найкращий в школі клас!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Над полями, над лісами, потім перестав. Тепле сонечко зраділо-промінцем усе зігріло. Діти вийшли погуляти, свіжих квітів позбирати. ПРИСПІВ«Але що ж це?»-хтось сказав і на небо показав-«Що ж це в небі там повисло. мов квіткове коромисло?»Світле небо грало з сонцем ,пташки співали під віконцем. Що ж на дворі то робилось?То ВЕСЕЛКА веселилась!ПРИСПІВВеселка

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Мета. Розвивати національно-патріотичне виховання учнів. Розширювати знання учнів про Украіну. Виховувати у дітей шанобливе ставлення до козацтва ,спонукати до наслідування їх кращих рис. Виховати патріотів своєї Батьківщини. Любити й шанувати українську мову, її традиції та обряди.

Номер слайду 9

Завдання. Дати знання про умови життя козаків, розкрити значення оборонно-визвольної боротьби для українського народу. Ознайомити дітей з періодом козаччини. Прищеплювати інтерес до вивчення історії, звичаїв і культури. Виховувати прагнення розмовляти украінською літературною мовою.

Номер слайду 10

ВИСТУП НА ЛІНІЙЦІ

Номер слайду 11

ПОВСЯКДЕННЯ

Номер слайду 12

ми друзі

Номер слайду 13

Тренування виносливістю

pptx
Додано
10 лютого 2022
Переглядів
624
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку