презентація до дня фізичної культури

Про матеріал
Презентація наповнює історію дня фізичної культури та спорту. Для 1,2,3,4 класу Нуш
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День фізичної культури та спорту. День фізичної культури та спорту - це свято, яке відзначають в Україні, щоб підкреслити важливість спорту для здоров'я, розвитку та єдності нації.

Номер слайду 2

Історія свята11999 рік. Президент України Леонід Кучма підписав Указ "Про День фізичної культури і спорту"22000 рік. Перше офіційне святкування Дня фізичної культури та спорту в Україні3 Сьогодення. Свято відзначають щороку в другу суботу вересня, аби нагадати про важливість фізичної активності та здорового способу життя.

Номер слайду 3

Значення фізичної активності для здоров'я1 Здоров'я серцево-судинної системи. Фізична активність зміцнює серце і легені, знижує ризик серцево-судинних захворювань.2 Здоровий вага. Регулярні тренування допомагають контролювати вагу і зменшувати ризик ожиріння.3 Міцний імунітет. Фізична активність підвищує опірність організму до інфекційних хвороб.4 Психічне здоров'я. Тренування зменшують рівень стресу, покращують настрій і зменшують ризик депресії.

Номер слайду 4

Популярні види спорту в УкраїніФутбол. Найпопулярніший вид спорту в Україні, з великою кількістю фанів і професійних клубів. Баскетбол. Другий за популярністю вид спорту в Україні, з розвиненою інфраструктурою та сильними клубами. Бокс. Традиційний вид спорту в Україні, з великою кількістю талановитих боксерів, які здобули міжнародне визнання.

Номер слайду 5

Спортивні досягнення українців Олімпійські ігри. Україна має велику кількість олімпійських чемпіонів у різних видах спорту. Чемпіонати світу. Українські спортсмени регулярно виграють медалі на чемпіонатах світу, демонструючи свій високий рівень майстерності. Європейські чемпіонати. Україна є лідером в багатьох видах спорту на континентальному рівні, здобуваючи призові місця на Європейських чемпіонатах.

Номер слайду 6

Державна підтримка спорту. Фінансова допомога. Держава виділяє кошти на розвиток спортивної інфраструктури, підготовку тренерів та спортсменів. СтипендіїТалановиті спортсмени отримують стипендії, які допомагають їм зосередитись на тренуваннях. Нагороди. Держава нагороджує успішних спортсменів, визнаючи їхні досягнення.

Номер слайду 7

Роль спорту в житті суспільства. Здоров'я. Спорт сприяє здоровому способу життя, зміцненню імунітету та профілактиці захворювань. Освіта. Спорт розвиває дисципліну, відповідальність, командний дух і допомагає в навчанні. Культура. Спорт є невід'ємною частиною української культури, об'єднує людей і сприяє національній гордості.Єдність. Спорт об'єднує людей різних вікових груп, національностей та соціальних статусів.

Номер слайду 8

Заклики до активного способу життя Здорове серце. Регулярні тренування зміцнюють серце і покращують кровообіг. Міцні м'язи. Фізична активність зміцнює м'язи і кістки, підвищує силу і витривалість. Хороший настрій. Тренування знімають стрес, покращують настрій і підвищують самооцінку. Більше енергіїФізична активність підвищує рівень енергії, покращує сон і загальне самопочуття.

pptx
Пов’язані теми
Класному керівникові, Виховна робота
НУШ
Інкл
Додано
6 вересня
Переглядів
871
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку