Презентація до Дня миру «ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ – А ЗНАЧИТЬ ЗА ЖИТТЯ»

Про матеріал
Презентація до Дня миру «ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ – А ЗНАЧИТЬ ЗА ЖИТТЯ». «Яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра…» (В. Гюго)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентацію підготувала. Вчитель інформатики. Класний керівник 9-Б класу. Куриш Ганна Василівна«ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ – А ЗНАЧИТЬ ЗА ЖИТТЯ»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

«Яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра…» (В. Гюго)

Номер слайду 4

Хай літають завжди журавлі,Колоски видзвонюють налиті,Ми за те, щоб мир був на земліДля усіх людей на цілім світі…

Номер слайду 5

«Пробач і ти отримаєш мир» День миру проголосив Папа римський Павло VI у 1968 році . Основною думкою цього дня є теза: «Пробач і ти отримаєш мир». В Україні за указом президента День миру відзначають з 2002 року.

Номер слайду 6

«Хай буде спільний мир у всьму світі» Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є Дзвін Миру. Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя і дружби, вічного братерства і солідарності народів. Його було відлито з тих монет, які пожертвували діти з 60 країн світу.

Номер слайду 7

Три найсолодші літери в житті – Як колискову, що співала мати. У стомленному самозабутті – МИР на землі ти винен зберігати.

Номер слайду 8

Мир на землі – це затишок і тиша, Це сміх дитячий і душі політ, Коли поет чарівні вірші пише. Про незвичайний, дивовижний світ Це та земля, де сміх і пісня лине, А діти йдуть до школи знов і знов. Й ніколи у боях ніхто не гине, Бо там господар – щастя і любов.

Номер слайду 9

Нам не треба війни, не треба —Ми за спокій і мир на Землі,Щоб не коршаки в чистому небі,А космічні пливли кораблі,Щоб щасливо зростали дітиІ не бачили жаху війни,Щоб зловісний воєнний вітер. Був розвіяний вітром весни.

Номер слайду 10

 «Дитячий пам'ятник миру»Пам'ятник дівчинці Садако в місті Хіросіма вибудували на пожертви простих людей.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

pptx
Додано
18 жовтня 2022
Переглядів
1172
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку