Презентація до класної години на тему:"Торгівля людьми"

Про матеріал
Інформаційна презентація до класної години на тему:"Торгівля людьми", для здобувачів освіти різної вікової категорії.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Державний навчальний заклад “Запорізьке вище професійне училище”Презентація на тему : “Скажемо НІ торгівлі людьми”

Номер слайду 2

Скажемо «НІ» торгівлі людьми. Нікого не можна тримати в рабстві або підневільному стані. Ніхто не повинен залучатися до примусової чи обов'язкової праці.

Номер слайду 3

Торгівля людьми - це глобальна проблема, яка зачіпає життя мільйонів людейпрактично в будь-якій країні світу і яка позбавляє їх людської гідності.

Номер слайду 4

Будучи одним з найганебніших злочинів в світі, торгівля людьми вводить в оману і перетворює в жертв жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу і щодня змушує їх бути об'єктом експлуатації.

Номер слайду 5

Сексуальне рабство Найбільш масове і, мабуть, широко освітлене явище торгівлі «живим товаром» пов'язане з постачанням жінок і дівчат, а також малолітніх хлопчиків в сферу секс-індустрії.

Номер слайду 6

Рабство в домашнє господарство Інший вид рабства, як і раніше широко розповсюдженого в сучасному світі - примусову безкоштовну працю в домашньому господарстві.

Номер слайду 7

Раби війни Ще один різновид використання фактично рабської праці - це застосування дітей в збройних конфліктах в країнах «третього світу».

Номер слайду 8

Рабська праця нелегальних мігрантів У тих країнах світу, які відносно розвинені в економічному відношенні і є привабливими для іноземних трудових мігрантів, широко розвинена практика використання безкоштовної праці нелегальних мігрантів.

Номер слайду 9

Людине товар!

pptx
Додано
14 травня 2021
Переглядів
505
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку