Презентація до проекту Я краплинка свого роду (вітальні відкритки дітей батькам)

Про матеріал
Презентація до проекту Я краплинка свого роду (вітальні відкритки дітей батькам).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

В цей день ми вклоняємось дуже низенько. За сонечко ясне, за серце прекрасне,За те, що добром зігріваєте нас, За те, що в щасливу і скрутну хвилину. Ми можемо всі прихилитись до вас. Хай вас обминають невдачі та грози . Нехай лиш від сміху з'являються сльози,Міцного здоров'я з роси і води, Бадьорість та настрій хай будуть завжди!

Номер слайду 2

Мою дорогу, улюблену, ніжну, красиву матусеньку я хочу привітати з Днем Матері! Мамочко! Ти в мене найдорожча людина у світі. Мене завжди радує Твій привітний голос, ласкавий погляд, ніжні материнські руки. В моєї мами велике, чуйне серце — вона працює з дітьми. У неї характер романтика — мама складає вірші, казки, видає книги. Я дуже пишаюся своєю матусею, бажаю щоб усі її мрії збувалися, щоби вона завжди була усміхнена і щаслива. Твій улюблений, найменший синочок. 2019 рік.

Номер слайду 3

Люба мамочко!Ти для мене найкраща у світі! Моя мама енергійна, хоробра, гарна. У моєї мами: каштанове волосся, карі очі, носить кульчики, носить колечко на лівій руці. Вона тяжко працює, деколи додому приходить пізно. Рідна мамусю! Я дуже тебе люблю, поважаю, ціную. Бажаю Тобі щастя, здоров'я, гарного відпочинку, веселого настрою. Зі святом Матері тебе!Твоя квіточка 2019р.

Номер слайду 4

Моя люба матуся! Я тебе дуже люблю і поважаю та вітаю зі святом. В моєї мами сині очі і гарне світле волосся золотистого кольору. Її улюблена справа — ходити на шопінг. Маму люблять за її щедроту і працьовитість. Люба мамочко! Вітаю тебе з днем Матері. Бажаю тобі успіхів у житті і всього найкращого. Твій синочок 2019р.

Номер слайду 5

У мене найкраща у світі мамочка. Вона дуже гарна: високого росту, коротка стрижка, карі очі, ніжний голос. Мама працює з маленькими дітьми і дуже їх любить. А ще вона любить куховарити, створювати гарний настрій всім, хто є біля неї. Але найбільше я люблю ласувати її яблучним тортом. Дорога матусю! Нехай Тобі завжди світить сонечко, вклоняються квіти та співають пташки. Твій син.

Номер слайду 6

Любий Татусь!Вітаю тебе з родинним святом!Ти для мене найдорожчий, розумний, працьовитий, ласкавий. Я знаю, що ти сильно любиш мене, та я також люблю тебе і поважаю. У важкі часи життя нашого я завжди відчував твою підтримку та турботу. Таточку! Я вдячний Тобі за все, ти — найкращий батько. Твій синок. 2019р.

Номер слайду 7

Рідна матусю!Вітаю тебе зі святом!Я люблю тебе за те, що ти дала мені життя. Моя мама ніжна, красива, працьовита. Ростом вона невеличка, в неї світло-коричневе волосся, зелені очі. Моя мама любить вирощувати квіти, а я їй завжди допомагаю. Мамочка! Бажаю тобі бути щасливою, веселою, милою.І ще я хочу, щоб ти до мене повернулась. Від доці. 2019р.

Номер слайду 8

Рідненька бабусю! Вітаю тебе з родинним святом! Я люблю тебе за те, що ти мене виховуєш. В моєї бабусі коричнево-карі очі, ростом вона невеличка і чуть повна. Моя бабуся працьовита, ласкава, дбайлива. Крім роботи в неї ще є домашнє господарство. Бабусечко! Я бажаю тобі бути щасливою, довго прожити своє життя, щоб ти була завжди веселою. Я тебе люблю дуже сильно! Від внучки. 2019 р.

Номер слайду 9

Моя дорога мамо! Я тебе вітаю з днем Матері. Моя мама дуже гарна: в неї зелені очі, довге чорне волосся, вона струнка та висока — колишня модель. Її любима справа — щось готувати їсти. Коли вона щось приготує, то хочеться ще добавки. Ріднесенька мамочко! Я бажаю, щоб ти була здорова, життєрадісна, весела і красива. Твій синуля. 2019р.

Номер слайду 10

Дорога моя матусю! Я звертаюся до тебе, бо ти моя найрідніша, наймиліша і найдобріша людина у світі. Моя матуся щира, добра, привітна, красива. Вона за фахом пекар, але зараз змушена багато працювати на двох інших роботах. А ще матуся смачно готує, дуже любить своїх дітей і рідних. Вона завжди допомагає бабусі і дідусеві у веденні господарства, чи на городі. А ще мама - молода, уважна, ласкава, добра. Її любов та ніжність допомагає нам — дітям щасливими зростати. Кохана мамочко! Будь завжди весела та щаслива, хай збуваються всі Твої мрії і я хочу, щоб ти більше відпочивала. Твоя доця... 2019р.

Номер слайду 11

Моя рідненька матусю!Хочу тебе привітати з днем Матері. Коротке, вогненно-червоне волосся, світло-карі очі, середній ріст дуже підходять їй. Моя мама обожнює варити їсти та пекти смаколики. Я вдячна тобі, Мамо, що ти подарувала мені життя, поважаю тебе за старання та працю, що терпіла мене і терпиш. Бажаю, щоб ти була щаслива, любима, здорова та радісна. Твоя старша донечка! 2019 р.

Номер слайду 12

Дорога моя матусю! Хочу привітати тебе зі святом Матері. Моя мама є дуже гарна: у неї виразні зелені очі, гарні брови та цікава зачіска. Вона завжди стильно одягаєтьтся. А ще моя мама дарує людям настрій — постійно спілкується з ними і робить їх красивими. Мила моя нене! Ти завжди підтримуєш мене, дбаєш про мене. Дякую тобі за все і хочу, щоб ти була щасливою, доброю, привітною, ніжною, веселою і молодою. Цьомаю. Твоя доця. 2019 р.

Номер слайду 13

Улюбленій матусі! Моя мамочка дуже красива — в неї волосся рижого кольору, очі — сіро-зелені, щоки рум'яні, гарна усмішка. Вона працьовита, весела, привітна. Її улюблене заняття — випікати смачні торти, а хто їх скуштує, хоче ще. Ріднесенька мамочко! Я тебе люблю і бажаю Тобі бути щасливою і завжди молодою. Твій синочок. 2019р.

Номер слайду 14

Рідненька мамочко! Дякую, мамо, за те, що ти мене виховала і за те, що ти завжди була з татом поруч, коли я був хворий, за недоспані ночі, за білі волосинки на твоїй голові. Я дуже тебе люблю і бажаю багато щастя, міцного здоров’я. Цілую. Твоє сонечко Левеня. 2019 р.

Номер слайду 15

Моя дорога мамо! Я тебе сильно люблю й поважаю. У тебе гарне чорне волосся та чудові карі очі, твій середній зріст є ідеальним. Я знаю, що ти полюбляєш готувати хлібну випічку і чупачупси. Я тебе дуже сильно люблю за те, що ти єдина, ввічлива, добра, найкраща. Бажаю тобі щастя, здоров'я і великого доброго серця! Від твоєї єдиної та найкращої донечки! 2019 рік.

Номер слайду 16

Рідна мамочко!Вітаю Тебе зі святом Матері. Всього найкращого хочу побажати: міцного здоров'я, щастя, гарних сонячних днів. Твій єдиний синочок.2019 р.

Номер слайду 17

Дорогенька мамочко! Хочу привітати Тебе з родинним святом! Мамочко! Ти для мене найкраща у світі. Ти красива, ніжна, весела людина. Твоя робота вимагає поваги та стриманості до викладачів та студентів. А вдома моя мама любить готувати вишукані страви. Кохана матусю! Дякую Тобі за те, що Ти мене любиш, виховуєш, приділяєш багато уваги. Щастя Тобі, здоров'я, гарного настрою і всіх благ. Твій синочок. 2019р.

Номер слайду 18

Моя мила матусю! Вітаю з днем Матері. Ти найдорожча для мене людина. Твоє світле волосся та зелені очі зачаровують кожного. Моя мамуся має щире серце, вона часто допомагає людям, любить робити сюрпризи. Я люблю свою мамочку за те, що вона виховує мене, дбає про мене, вміє терпіти. Кохана ненько! Бажаю тобі багато щастя, радості, довгих літ!Твоя Киця 2019 р.

pptx
Додано
13 грудня 2021
Переглядів
693
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку