Презентація до уроку: “Створення відеокліпу. Додавання відеоефектів, налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду”

Про матеріал
Презентація до уроку “Створення відеокліпу. Додавання відеоефектів, налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду” допоможе учителю на уроці розвивати інтерес учнів уроку інформатики; логічне мислення, пам’ять та формувати вміння узагальнювати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Практична робота 6. Створення відеокліпу. Додавання відеоефектів, налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду.

Номер слайду 2

Додати відео та фотографіїРедагувати відеокліп. Додати назву, підписи та титри. Анімаційні ефекти. Музику. Зберегти відеокліп. Створення відеокліпу

Номер слайду 3

Діаграма Венна Діаграма Венна — діаграма, що показує всі можливі логічні відношення для скінченного набору множин. Діаграми Венна придумані приблизно в 1880 Джоном Венном і названа на його честь.

Номер слайду 4

Заповніть діаграму Венна1. Відтворення звуку.2. Триває декілька хвилин.3. Складається з кадрів.4. Довготривалий.5. Можливість зменшення тривалості показу.6. Займає значний об’єм пам’яті.7. Можливість збереження у різних форматах. Кліп. Фільм2753164

Номер слайду 5

Дізнатися, на які з кліпів накладено відеоефекти чи додано відеопереходи, допоможе спливаюча підказка. Перегляд властивостей відео. Спливаюча підказка відображає список застосованих властивостей та їх значень.

Номер слайду 6

Як зберегти створенийвідеокліп у форматі відео?Після завершення роботи над проектом можна зберегти готовий відеокліп як фільм у форматі відео. Для цього слід виконати вказівку Файл  Зберегти фільм.

Номер слайду 7

Працюємо за комп’ютером. Пам’ятайте. Під час виконання практичних завдань, пам’ятайте про правила техніки безпеки щодо поводження з приладами які працюють під напругою та правила роботи за комп'ютером !

Номер слайду 8

Охарактеризуйте сфери застосування мультимедія у різних галузях. Освіта. Розваги. Кіно-індустрія. Реклама. Наука. Побут. На під-приємствах. Квітка розв’язань

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Проаналізувати§ 13, ст. 97 Розділ 4 § 13

Номер слайду 10

Практична роботаІнструктивна картка1. Завантажити програму Кіностудія.2. З папки, що знаходиться на диску. D:\ додати необхідні фото та відео об'єкти та налаштувати час відео кліпу до 3 хвилин .3. Додати до кожного з них відео ефект( текст та анімаційні ефекти).4. Встановити переходи між всіма фрагментами.5. Додати титри на початку (назва міста) кліпата в кінці (автор).6. Зберегти кліп як фільм на своєму комп’ютері в своїйпапці та на комп’ютерівчителя за допомогою локальної мережі. Назва файлу повинна відповідати назві фільму та назві міста, про яке створювався фільм.7. (Додаткове завдання) Знайти в мережі Інтернет музикальний файл, який відповідає вашим бажанням та вставити його до кліпу. Переглянути фільм на своєму комп’ютері з музичним супроводом.

pptx
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
30 січня 2019
Переглядів
6420
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку