Презентація до виховної години "Дружба"

Про матеріал

Презентація розроблена до виховної години "Дружба".

Я вірю в силу доброти, добро завжди сильніше злого.

Дає наснагу, щоб цвісти і світлу вибирать дорогу.

Я вірю в силу доброти, що на торгах не продається,

Що кривди розбива пласти, красою тулиться до серця.

Я вірю в силу доброти, що має долю роботящу;

Що хоче, щоб і я, і ти, і все на світі стало кращим!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я вірю в силу доброти, добро завжди сильніше злого. Дає наснагу, щоб цвісти і світлу вибирать дорогу. Я вірю в силу доброти, що на торгах не продається,Що кривди розбива пласти, красою тулиться до серця. Я вірю в силу доброти, що має долю роботящу;Що хоче, щоб і я, і ти,і все на світі стало кращим!

Номер слайду 2

Дружбаstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrr

Номер слайду 3

Про дружбу написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Говорять, що дружба потрібна людині тільки трішечки менше, ніж їжа та повітря.

Номер слайду 4

У Святому письмі є багато посилань на дружбу. Наприклад: «Правдивий друг любить за всякого часу, в недолі ж він робиться братом», «Є товариші на розбиття, та є й приятель, більше від брата прив’язаний».

Номер слайду 5

Діти,давайте житидружно!Зараз усі ви – школярі. Основна ваш праця – навчання. Воно вимагає вміння жити в колективі, довіряючи одне одному, організованості, дисципліни, відповідальності за свої слова та вчинки. Саме в школі ви вчитеся підпорядковувати свої інтереси інтересам класу, шанувати старших, довіряти й поважати товаришів.

Номер слайду 6

Діти,давайте житидружно!Якби люди були неуважні одне до одного, не раділи успіхам своїх товаришів, не співчували їм у невдачах, життя стало б нестерпно важким і сумним.

Номер слайду 7

Діти,давайте житидружно!Вам ще довго доведеться крокувати з класу в клас пліч – о – пліч. Перед вами буде виникати безліч проблем, але я хочу сподіватись, що ви принесете у своїх серцях довіру до людей, добро, уміння дорожити дружбою.

Номер слайду 8

Дружба– це близькі стосунки, засновані на взаємній допомозі, прихильності, спільності інтересів, смаків, поглядів, життєвих цілей. Це активна зацікавленість один в одному. style.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrr

Номер слайду 9

Дружбабратерствовідвертістьввічливістьбезкорисливістьзлагодавзаєморозуміннячесністьєдністьспівчуттятовариськістьвзаємовиручкатурботаповагачуйністьдопомоганадійністьstyle.colorfillcolorfill.typefill.onrrrrr

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Правила дружби. Уникати сварок. Допомагати один одному. Бути доброзичливими. Бути турботливими. Не глузувати один з одного. Вміти вибачати та поступатися…

Номер слайду 12

Самоаналіз «Чи можна мене назвати справжнім другом?»Справжній друг – це той, хто ніколи не обманює свого друга. Справжній друг – це той, хто нікому не розповість про секрети свого друга. Справжній друг радіє, коли товариш отримав двійку. Справжній друг – завжди намагається захистити від образ. Справжній друг насміхається, коли в його товариша невдача.6. Справжній друг – це той, хто не шкодує для друга нічого, що має.

Номер слайду 13

Щоб могли ми гарно жити,Треба вчитися... (дружити). А не кидатись словами,Щоб не стати ... (ворогами). Дружба

Номер слайду 14

І запам’ятай собі —З другом легше у... (журбі). Друг нас виручити може,У біді він ... (допоможе). Дружба

Номер слайду 15

А як пісня, жарт чи сміх —Радість ділиться на... (всіх). Друг нас може захистити. Може з класом ... (помирити). Дружба

Номер слайду 16

Друг не стане кепкуватиІ на людях нас... (повчати). А як сварять всі навкруг —Йде на захист справжній... (друг). Дружба

Номер слайду 17

І ніколи не забудь!Й ти для друга — вірним... (будь)!Й ще одне запам’ятай: Друзів ти... (не забувай)! Дружба

Номер слайду 18

Знай, моя дитино мила,Дружба — це велика... (сила)!Дружба

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Відкривайте серця для добра! Всім, хто поруч, подаруйте крихітку тепла!Сильні будьте, не лякайтесь боротьби зі злом. Пам’ятайте, перемога завжди за добром!Любі діти!

pptx
Додано
12 жовтня 2018
Переглядів
7941
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку