Презентація до виховної години "Моє здоров'я у моїх руках"

Про матеріал

Презентація до виховної години "Моє здоров'я у моїх руках". Яскраві слайди презентації допоможуть класному керівникові досягти мети виховної години: закріпити отримані знання про шкідливість паління та його негативний вплив на організм людини;формувати здоровий спосіб життя; виховувати екологію душі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховна година Автор: Вегерінська С.Я.

Номер слайду 2

Чи можна назвати людину, яка курить, здоровою?

Номер слайду 3

Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного і соціального благополуччя, а не лише відсутність хвороб або фізичних вад.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Це такий спосіб життя, який зберігає і покращує здоров’я. Основні складові здорового способу життя: Фізкультура – це і біг, і ранкова зарядка, і різноманітні види спорту, і аеробіка, і туризм…

Номер слайду 6

Основні складові здорового способу життя Здорове харчування, режим навчання і відпочинку; Загартування; Оптимістичний погляд на життя, впевненість у своїх силах, гарний настрій і душевна рівновага.

Номер слайду 7

Які чинники поведінки псують здоров’я? Чинники Тютюнокуріння Вживання алкоголю Вживання наркотиків

Номер слайду 8

Що таке куріння? Куріння – надзвичайно шкідлива звичка. Вона призводить до психофізіологічної залежності, позбутися якої набагато складніше, ніж набути.

Номер слайду 9

Потяг до куріння серед дітей та підлітків у відсотках

Номер слайду 10

Чи знаєш ти, що… Перший удар нікотин наносить мозку!!! За даними вчених, у юнаків, що курять: Тютюновий дим містить велику кількість шкідливих речовин, що призводить до раку легенів!

Номер слайду 11

“За” і “Проти” куріння Думки курців: - Тютюновий дим допомагає розслабитися. - Куріння допомагає зменшити вагу. Куріння покращує самопочуття і почуття власної гідності. Висновки лікарів: Чим більше людина курить, тим більшим є ризик хвороби серця, раку, бронхіту, розладу кровообігу та виразок. Щорічно в Україні тютюн стає причиною смерті понад 100 тисяч людей.

Номер слайду 12

Зроби висновок самостійно Куріння шкідливе для здоров’я. Пам’ятай про це, друже!

ppt
Додано
5 жовтня 2018
Переглядів
5670
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку