Презентація до виховної години "НЕБЕСНА СОТНЯ. ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ."

Про матеріал

Презентація до виховної години "НЕБЕСНА СОТНЯ. ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЯ."

З метою вшанування пам′яті мужніх учасників подій на Майдані, вулицях Грушевського та Інституцькій (2013-2014), яких українці називають просто –Герої Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави

Зміст слайдів
Номер слайду 1

21 листопада 2013 року студенти Києва вийшли на Майдан Незалежності в підтримку євроінтеграції за Єропейську Україну!Спочатку - це була виключно мирна акція молоді з гаслами: «Україна - це Європа», «Ми – вільні» «Ми хочемо в ЄС». Кількість активістів зростала з дня в день.

Номер слайду 2

А що ж було далі… А далі - не підписання угоди про асоціацію. А далі - жорстоке побиття студентів в ніч з 24 на 25 листопада. А далі… А далі - покалічені людські тіла та серця, Михайлівський Собор, Майдан залитий кров’ю, барикади, шини. Революція гідності.

Номер слайду 3

На Майдані пліч-о-пліч стали українці і євреї, росіяни та вірмени, грузини і білоруси.Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. І хоч кулі снайперів - це вагомий аргумент, але ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...

Номер слайду 4

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, Для України це найголовніша, найвпливовіша сотня. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв. Кожен із цієї Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Номер слайду 5

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Богдан Галина Анатоліївна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 лютого 2018
Переглядів
7513
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку