Презентація до виховного заходу. " З посмішкою про школу"

Про матеріал

Презентація допоможе вам при проведенні заходу.

Дуже цікаво давати відповіді, і весело грати під супровід веселих звуків та кумедних зображень.

Містить всі етапи конкурсу, всі запитання з заходу. Послідовно і яскраво оформлена.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

КВН« С посмішкою про школу»Виховний захід. Класний керівник 6 класу. Кругова М.І.2018

Номер слайду 2

Наш КВН складається з 5 конкурсів:1. Візитна картка (домашнє завдання).2. Розминка.3. Жарти про екзамени.4. Своя гра.5. Музичний.

Номер слайду 3

«Ми починаємо КВН ....» Презентації Команд

Номер слайду 4

Оголошуємо другий тур - «Розминка».1. Де життя завжди висить на волосині? (В електричній лампочці)2. Який кращий засіб від сивини ви знаєте? (Лисина)3. Хто ходить сидячи? (Шахіст)4. Якою рукою ви перемішуєте чай? (Не рукою, а ложкою)5. За яких умов життя пасажира в небезпеці? (Коли шофер вірить в безсмертя.)6. Чи може дощ йти два дні поспіль? (Не може, так як ніч розділяє дні.)7. Чому собака гавкає? (Тому що не може говорити.)8. Що кидають в каструлю перед тим, як варять їжу? (Погляд: дивляться, чи чиста каструля.)9. А чому у нас в школі працюють здебільшого жінки? (А тому, що все найкраще - дітям!)

Номер слайду 5

Третей тур - «Жарти про іспити».

Номер слайду 6

1. - Пане професоре, я не заслуговую двійки!- Знаю, але оцінок нижче у нас, на жаль, немає!

Номер слайду 7

2. Послухайте, - не витримує викладач, - я вам вже втретє ставлю трійку. Чому ви не вчитеся? Зрештою, від навчання ще ніхто не вмирав!- Я знаю, - відповідає студент, - але ризикувати не варто.

Номер слайду 8

3. Студент шле додому мамі телеграму: "Провалився на іспиті. Підготуй тата."Через день отримує відповідь: "Папа підготовлений. Готуйся сам!"

Номер слайду 9

4. Студент з "крутих" здає залік, кладе в зошит п'ятсот доларів і пише: "По 100 доларів за бал". Після іспиту відкриває зошит і бачить 300 доларів і напис: "Здача".

Номер слайду 10

5. Діти, пам'ятайте: все, сказане вами на іспиті, може бути використано проти вас!

Номер слайду 11

Своя гра. Улюблені фрази всіх батьків1. Я вже не знаю, - як з тобою розмовляти.2. Хотіти – не шкідливо.3. Тобі одному в школі – нічого не задають ?!4. Будуть свої діти – зрозумієш.5. Я тобі слово, - а ти мені - десять.style.font. Stylestyle.font. Weightstyle.text. Decoration. Underline

Номер слайду 12

Енциклопедія шкільного життя1. «Приборкувач тигрів» - Класний керівник2. «Неспокійне господарство» - Клас3. «Записки божевільного» - Твір4. «Не все коту масляна» - Відмінник, який отримав двійку5. «Приборкання норовливої(ого)» - Виклик до директораstyle.font. Stylestyle.font. Weightstyle.text. Decoration. Underline

Номер слайду 13

Музичний

Номер слайду 14

Музичний

Номер слайду 15

Підведення підсумків

pptx
Додано
2 травня 2018
Переглядів
1142
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку