Презентація "Фізкультхвилинки"

Про матеріал

Презентація "Фізкультхвилинки" для учнів початкових класів, у даній презентації зібрано фізкультхвилинки, які вчитель зможе використовувати на всіх своїх уроках у класі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала Вчитель Моквинського НВК «Гімназія-ЗОШ І ступеня» Бецко Марія

Номер слайду 2

«Ми теж умієм так» Подивись скоріш, котра година, (Дивляться вперед, вгору) Тік-так, тік-так, тік-так. (ведуть пальцем зліва направо і навпаки) Наліво — раз, направо — раз! (нахиляються у вказаний бік) Ми теж умієм так! Щоб стати схожим на орла І налякать собак, Розправив півень два крила . Піднімають праву руку в сторону) Ми теж умієм так! (потім ліву, махають ними) Іде ведмідь, шумить в кущах, Спускається униз. На двох ногах, на двох руках,— ( Нахиляються і рачкують як ведмідь) Ми теж умієм так.

Номер слайду 3

«На морі» Хвилі бавляться та б'ються, (Роблять хвильові рухи руками) Наче неслухи-хлоп'ята. (перед собою, зліва направо і навпаки) I стрибають, і сміються Вітер їм лоскоче п'яти. (Стрибають) Вгору, вниз і знову вгору (Руки вниз — вгору) Підганяє дужий вітер. (очима слідкують за рухами) Розгойдав він ціле море — (Розводять руки в сторони) Як же хвилям не радіти! (усміхаються)

Номер слайду 4

«Кленові листочки» Осінь, осінь . Лист жовтіє, (Пальцем показують рух дощика) 3 неба часом дощик сіє. Червонясте, золотисте Опадає з клена листя. Діти ті листки збирають, (Руки в сторони, присідають) У книжки їх закладають. ( імітують збирання листочків) Наче човники, рікою роблять ліхтарики. їх пускають за водою. З них плетуть вінки барвисті, Червонясті, золотисті. (Кружляють)

Номер слайду 5

«Зайченята» Сірі зайчики маленькі (Вушка є у них довгенькі) В лісі грались, веселились, — Працювати вже стомились. А щоб добре працювати, Треба трішки пострибати. Відпочили, розім'ялись Й до роботи знову взялись.

Номер слайду 6

Буратіно потягнувся, Раз — нагнувся, два — нагнувся, Руки в сторону розвів — Мабуть, ключик загубив. А щоб ключик відшукати, Треба нам навшпиньки встати.

Номер слайду 7

«На зеленій галявині» На зеленій галявині, (Діти ходять по колу.) Де рясна трава, Дзюркотить криниченька, Чиста, лісова. До води схиляються (Нахили тулуба вперед) Квіти запашні. (руки витягнуті вперед) Камінці поблискують (слідкують поглядом за витягнутими пальцями) В темній глибині. Ми збирали ягоди, (Збирають ягоди: слідкують за рукою) Забрели сюди. (Присідають) Відпочити в затишку сіли край води. Ходять в лісі шелести, (Ходьба) дзюркотить вода — Це казки криниченька нам розповіда.

Номер слайду 8

Долоні Де ваші долоні? ( Діти показують руки) Тут-тут-тут! (складають в кулачки) А в долонях пальчики живуть. ( Розкривають кулачки) Працювали пальчики (показують пальчики в русі) не лінувалися: Ліпили, ліпили, малювали, (Імітують ліплення) Будували, будували (будівництво) зупинилися. А потім, а потім, а потім (Повільно опускають руки на стіл) Стомилися.

Номер слайду 9

Білочка Ходить білочка по лісі (Діти ходять по кімнаті,) По високому, густому, (протягають руки вперед) По зеленому, рясному. ( розводять в сторони, слідкують поглядом) В неї стежечок багато: (відводять руку у загадану сторону) По землі і по деревах. (слідкують поглядом) Справа стежечка — до зірки, (повертаються назад, простягають руки вперед) Зліва стежечка — до шишки, (слідкують поглядом) Ззаду стежка — до горішка.

ppt
Додано
2 квітня 2018
Переглядів
1457
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку