Презентація "Гідність у тобі й у мені"

Про матеріал
Презентація до виховної години присвяченій Дню гідності та свободи. Розрахована на середній шкільний вік
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Усесвітній День Гідності Global Dignity Day – організований 2006 році принцем Норвегії Хоконом, професором Пеккою Хіманеном і Джоном  Хоупом Брейтоном. Навчальний курс почав проводитися уже через два роки після створення даного проекту (2008). 

Номер слайду 3

Це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт, мета якого –подвигати молодь, учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у своїхповсякденних діях.

Номер слайду 4

У 2019 році Global Dignity Day проводився одночасно у понад 80-ти країнах світу, до яких долучилося 1,1 млн молодих учасниць і учасників. В 2020 році Україна вшосте долучається до даного проекту

Номер слайду 5

«Гідність — це коли твої вчинки говорять за тебе краще, аніж будь-які слова» (Валерія, 10 років, м. Черкаси);«Гідність — це сонце, яке знаходиться у серцях кожного і кожної» (Анастасія, 12 років, с. Судилків Хмельницької області);«Гідність — це коли ти не смітиш, виконуєш правила і вмієш дружити» (Артем,6 років, м. Київ).

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Гідність – це…

Номер слайду 8

Номер слайду 9

«Гідне життя не з'явиться, як подарунок Діда Мороза. Його треба вибудовувати. І це робота не на один день» (Анастасія, 13 років).

Номер слайду 10

«Ми – нове покоління, і нам під силу змінити майбутнє, а гідним воно буде за умови, коли ми будемо гідними людьми!» (Вероніка, 14 років).

Номер слайду 11

«Я раніше не замислювалась, що День Гідності стосується саме мене. Що я теж частинка гідного майбутнього нашої країни» (Валерія, 16 років).

pptx
Додано
16 квітня 2023
Переглядів
165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку