Презентація " Класний керівник "

Про матеріал
Особистісно- зорієнтований підхід до кожного учня у вихованні і навчанні. Виховувати учнів у дусі високої ідейності, розвивати всебічно-гармонійно виховану людину.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Учнівське самоврядування 8 класу. Спасько-Михайлівкоїзагальноосвітньої школи I-III ступенів Класний керівник Цебеняк М. М.

Номер слайду 2

Наш клас

Номер слайду 3

Наш загін – «Червона калина».

Номер слайду 4

Наш девіз. Символ волі у мого народу. Гілочка червоної калини,Ми краплини у криниці роду,Твої, діти, мамо, Україно!

Номер слайду 5

Староста класу. Допомагає класному керівникові в організації життя класного колекти­ву. Є зв'язковим між класним колективом в всіма органами учнівського самоврядування. Забезпечує разом з класним керівником участь пред­ставників класу в загальношкільних справах

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Організатор дозвілля Організовує вечори, зустрічі, культпоходи.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Господар родини Організовує чергування по класі або школі, участь класу в суботниках. Проводить роботу з оформлення кабінету, турбується за санітарний стан у кабінеті.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Редколегія Оформлює і залучає учнів до оформлення стіннівок до свят, проводить роботу з оформлення кабінету.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Фізорг Залучає учнів до участі в загальношкільних спортивних змаганнях, стежить за проведенням фізичної зарядки

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Насильству «Ні»

Номер слайду 16

«Ми тебе не забудемо»

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Первоцвіт

Номер слайду 19

Благовіст. Чарівна осінь

Номер слайду 20

Кодекс честі учня. Вчитися не заради оцінки, а для здійснення гуманних, патріотичних цілей і досягнень. Направляти свою навчальну діяльність на глибоке оволодіння знаннями з основ наук, бути ініціативним, самостійним, найголовніше виявити себе. Дотримуватися вимог школи, правил внутрішнього розпорядку, гідно вести себе. Бути ввічливим у спілкуванні з товаришами, учителями, старшими людьми, шанобливо ставитися до батьків. Турбуватися про молодших. Виявляти милосердя. Дбати про пристойний зовнішній вигляд, власну гігієну. Не допускати куріння, не вживати спиртних напоїв, наркотичних засобів.

Номер слайду 21

Проблема школи Впровадження компетентнісно – зорієнтованого підходу в навчально – виховний процес. Проблема класного керівника. Особистісно – зорієнтований підхід до кожного учня у вихованні і навчанні.

Номер слайду 22

Мета виховної роботи класного керівника: Зацікавити учнів шкільним життям, створювати умови для творчого розвитку кожної дитини, виховувати загальнолюдські цінності в учнів, підготувати іх до подальшого життя серед старшокласників, бути гідними членами шкільного колективу . Виховні завдання на рік: Виховувати учнів у дусі високої ідейності, розвивати всебічно – гармонійно виховану людину.

pptx
Додано
23 січня 2023
Переглядів
365
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку