Презентація класу "Я і мій клас"

Про матеріал

Презентація класу - це інформаційна складова кожного вчителя. І кожен раз треба донести про всіх, що кожен учень класу це особистість. Пропоную до вашої уваги "Презентація класу" у форматі "Новости" "95 квартал"

Перегляд файлу

 

 

Презентація 4  - В класу

  1. Діти співають пісню «Новости» з «95 квартала»
  2. На сцену виходять і сідають  двоє учнів (хлопчик і дівчинка)-
  1. Лера     Доброго дня, пані та панове!
  2.  Вадим    Доброго дня, шановні батьки та гості цього залу. Сьогодні наші новини присвячені підсумкам шкільного життя в початковій школі 4 – В класу.
  3. Лера  Говорячи про цей клас, хочемо замітити, що в ньому навчаються 25 дитини. 13 хлопців і 12 дівчаток.І кожна дитина талановита, обдарована, чуйна, гарна і цікава як особистість.
  4. Вадим А більш докладніше про цей клас ми з вами дізнаємось  з класних новин . А почнемо ми з того , що у класі 8 відмінників, 5 хорошистів. Інші діти також мають хист до навчання, і не тільки до нього.
  5. Лера   Шкільне життя дітей це не тільки навчання , уроки, це і веселі перерви, поїздки. Шкільне життя 4 – В класу дуже цікаве.
  6. Вадим Так  учні цього класу різносторонні діти, вони не тільки добре і залюбки навчаються, і відвідують гуртки, спортивні секції. Багато дітей приймають участь у конкурсах з української мови, англійської мови, математики, російської мови,олімпіадах,  хочемо зазначити, що вони займають почесні місця.
  7.  Лера Так вірно у 4 – В класі, багато дітей приймає участь у конкурсах, олімпіадах . Це дає можливість цим  дітям розвивати свій потенціал,  розвивати себе як  творчі особистості.
  8. Лера Вадиму, а ти знаєш, що сьогодні до нашої студії завітали  діти, і вони бажають розповісти нам, що для них і для їхнього життя  навчання у школі № 6.
  9.  Настя   Для нас школа -  це другий дім. Тут ми знайомимося з такими поняттям, як обов’язок,  Почуття відповідальність, організація,  У школі ми знаходимо своїх перших друзів, а також знайомимось  з першими вчителями, які стають для нас шкільними наставниками.
  10. Ельміра Адже саме вони, учителі, ведуть нас у світ знать, допомагають обрати з тисяч свою дорогу в житті, навчають не лише премудрощів шкільних предметів, а й найскладнішої науки – бути Людиною.
  11. Морозов Дитинство. Скільки років ми проводимо у школі?! Ви замислювалися над цим питанням? Школа – наш другій дім. І кожен з нас мріє , щоб у   цьому домі було тепло і затишно, надійно  і спокійно.
  12. Сахарова Я люблю свою школу. Люблю слухати  вранці спів дзвоника, який скликає учнів на урок до світлих просторих класних кімнат.
  13. Романі шин Люблю перерви, на яких  можна пограти а м’яча, збігати до їдальні. Ох, ця їдальня! А які  там смачні страви!
  14. Посувайло Люблю цікаві уроки читання , цікаві задачі з математики. У нашій школі самі кращі вчителі .
  15. Лера Продовжуємо наші новини. І зараз новини із – за кордону. Як ви пам’ятаєте в минулому  році  влітку вся планета Земля  була прикута до екранів телевізорів, а чому,  ти пам’ятаєш, Вадиму?
  16. Вадим А як же пам’ятаю.   В минулому році відбулось най грандіозна подія в світі Олімпійські Ігри . Всі  команди , які пройшли відбірко вий турнір відправились в Лондон на Олімпійські Ігри . Але не тільки найкращі  команди поїхали  в Лондон, також з ними поїхали і їх вболівальники, а як ти вважаєш, Валерію, хто зміг поїхати з нашою командою ?
  17. Лера Вадиму,  на мою думку, тільки ті, хто добре знає англійську мову. Які  можуть легко спілкуватися  з людьми , які розмовляють і розуміють англійську мову.
  18. Вадим Так , Валерія, і тільки найкращі  змогли потрапити до  Лондона і вболівати за нашу команду. А в 4 – В класі багато дітей відвідує гуртки англійської мови.  Це Коваль Яна, Аннєнкова Ангеліна ,  І сьогодні ці вболівальники  в нашій студії, вони бажають розповісти нам про країну де вони були і про  гру нашої команди.
  19. Яна з Валерію розповідають про  Лондон.
  20. Вадим  Дякуємо вам, наша країна завжди вболівала за своїх , і хай там як, але вони для нас переможці.

Лера Так, Вадиму, але і в 4  – В класі навчаються майбутні футболісти,  це Морозов Сергій, Літвак Кирило, Костаков Кирило., Левченко Андрій, Романішин Юрій, Вєрьовкін Сергій  і вони  обов’язково привезуть кубки і нагороди для нашої країни.  І ці хлопці є справжніми вболівальниками нашої команди, а як треба вболівати і підтримувати нашу команду, тільки можуть справні чемпіони

(співають діти пісню Квин (чемпіон) , слайди наших хлопців , які грають у футбол, і хлопців грають у футбол).

  1.   Вадим Продовжуємо наші новини. І зараз новини культури. Кожна країна завжди берегла свою спадщину, свої звичаї.  Говорячи про культуру не слід забувати, про мистецтво .
  2. Лера Так , Вадиме, і ти знаєш в 4  - В класі навчаються найталановитіші діти. Вони  займаються танцями, співають,  вишивають,займаються  бісероплетінням,  малюють. Хлопці  Літвак Кирило, Вескребенцев Вадим, Коваль Юрій відвідують гурток авіатехніки . де їх навчають майструвати літаки, і в майбутньому будемо сподіватися , що у небі літатимуть літаки наших хлопців.
  3. Вадим. Також у 4 – в класі є самородки, які самостійно оволоділи знанням бісероплетіння, це Шелехов Микита і Лисак Марина.
  4. І хочу сказати, Вадиму, в цьому класі є діти, які просто наступають на п’яти нашим відомим людям. Ось Бондаренко Сергій – він дуже наполегливий хлопчик ,, який просто  , майбутній Ніколос Сафронов.  Його роботи виставляють на виставках нашого міста і нашої школи , . І сьогодні цей хлопчик прийшов до нашої студії, де хоче розповісти на про себе.
  5. Бондаренко Доброго дня шановні глядачі. Так вірно я займаюсь у гуртку Образотворчого мистецтва в Будинку Дитячої  Творчості. І хочу вам сказати, що для мене  це захоплення не просте. В своїх малюнках я відображаю сою душу, свої думки, свої почуття, Для мене це найдорожчий скарб, і тому я мрію , що мої  роботи колись побачить весь світ. І напам’ять я хочу подарувати свої роботи директору і завучу школи .
  6. Лера Дякуємо тобі Сергій, і бажаємо в твоїх наполегливій праці натхнення, і вдачі.
  7. Вадим Валерію, а ти знаєш , що в 4 – В класі не тільки талановиті художники навчаються, а і співці , які просто через декілька років будуть співати на великій сцені, і ми будемо с тобою пишатися, що колись знали цю дитину.
  8. Лера Вадиму, а хто ж це?
  9. Вадим Валерія, це хлопчик Андрій Левченко. Це не просто талановита дитина, яка займається спортом, авіамоделюванням, це  хлопець, який ще гарно і співає. І сьогодні нам з тобою випало така нагода  послухати його спів.
  10. Лера На сцені виступає Андрій Левченко – золотий голос 4 – В класу.
  11. (виступ Андрія)
  12. Дякуємо тобі Андрію за такий гарний виступ, і бажаємо не зупинятися і продовжувати свій шлях у творчості .
  13. Вадим Валерія, а кажи мені чи була ти на виступі Алли Духової «Тодес»
  14. Лера Вадиму, що ти таке кажеш, ні звичайно? А що у  тебе є зайвий квиток?
  15. Вадим Ні, Валерію, квитка  у мене не має , але сьогодні тобі видалась така нагода, як побачити виступ чудових  дівчат  Аліни Чорної, Лисак Марини, які навчаються в 4  - В класі. Ці дівчатка так гарно танцює,що згодом може спокійно бути прийнятою до колективу Алли Духової.
  16. На сцені виступає колектив «  Барвінок » на чолі Аліни Чорної.
  17. Валерія Вадиму, тобі сподобався виступ цієї групи?
  18.  Вадим Так Валерію, я вже замислився, чи не піти і мені на ці танці.
  19. Валерія Ну Вадиму, все в твоїх руках. Кожна людина творить свої майбутнє сам.
  20. Вадим Ти знаєш, Валерія, а зібрала їх цих талановитих дітей у своєму класі учитель Натан Катерина Петрівна . Вона присвяти тала їм чотири роки, багато вклала в них знань, обєднала в одну родину. І зараз ми надаємо слово Катерині Петрівні Натан  класному керівнику 4 – В класу.
  21. Почему именно ваш класс самый лучший?

Мой класс - девчонки и мальчишки,

Такие разные они:

Одни рисуют, любят книжки,

Других компьютер так манит!

Спешу я к ним не только, чтобы

Их как учитель поучать,

Мне с ними весело, еще бы,

Мой класс не может заскучать!

Потехе час и время делу:

Мой класс к успеху устремлен,

Талантом, я признаюсь смело,

Ребенок каждый наделен.

Они, конечно, непоседы,

Но знаю – незачем кричать.

Ведь можно в ласковой беседе

Про поведение сказать.

Вхожу я в класс свой, улыбаясь,

И вижу блеск ответный глаз.

Я их люблю, для них стараюсь,

Ведь класс мой – самый лучший класс.

 

 

docx
Додано
16 січня 2018
Переглядів
6288
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку