Презентація "Користувацький інтерфейс Windows 10. Знайомство з Windows 10"

Про матеріал
Перентація "Користувацький інтерфейс Windows 10. Знайомство з Windows 10" . Зібрана мною інформація (як студентки педагогічного коледжу) для добовіді про Windows 10, різновид та особливості Windows 10. Сподіваюсь, що вона стане у нагоді, учням та викладачам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Користувацький інтерфейс Windows 10. Знайомство з Windows 10. Розглянемо такі питання: 1 2 3 Нові функціональні можливості Windows 10 Оновлення операційної системи до Windows 10 Відмінні риси Windows 10. Інтерфейс програми Вимоги до комп'ютера з Windows 10

Номер слайду 2

Нові функціональні можливості Windows 10 поліпшена функціональність робочого столу; прискорена і оптимізована робота всієї системи; підвищена захищеність; інтегрований голосовий помічник зі штучним інтелектом Cortana (який отримав ім'я на честь персонажа з гри Halo); ексклюзивно для Windows 10 поставляється Direct X 12, що особливо цікаво буде хардкорним геймерам; універсальність додатків під консолі, комп'ютери і мобільні пристрої. 1.1 Для ПК:

Номер слайду 3

Нові функціональні можливості Windows 10 настроюється екран "Пуск"; голосове, сенсорне і жестової управління; вбудований голосовий помічник Microsoft Cortana; встановлені додатки від Microsoft; можливість установки додатків для управління девайсами інтернету речей; підтримка роботи з біометричними сенсорами; апаратний захист призначених для користувача облікових даних; віддалений робочий стіл. 1.2 Для мобільних пристроїв:

Номер слайду 4

Оновлення операційної системи до Windows 10 За допомогою оновлення попередня версія Windows на комп’ютері - як-от Windows 7 або Windows 8.1—змінюється на Windows 10. Оновлення можна виконати на наявному пристрої, хоча корпорація Майкрософт рекомендує використовувати Windows 10 на новому ПК, щоб скористатися всіма перевагами найновіших функцій та удосконаленнями системи безпеки. У цьому розділі наведені запитання й відповіді щодо оновлення до Windows 10. Оновлення забезпечує останні функції та покращення безпеки для поточної версії Windows. 2.1

Номер слайду 5

Оновлення операційної системи до Windows 10 Простота процесу оновленя.. Ось кілька порад для оновлення: Створіть резервні копії найважливіших даних; Звільніть місце на системному розділі диска; Вимкніть стороннє антивірусне ПЗ; Вимкніть непотрібні пристрої; Забезпечте по можливості безперебійне електроживлення і стабільне інтернет-з'єднання. 2.2 Виконавши всі вищеописані процеси, ви уникнете проблем при переході на Windows10. Вам не потрібно мати спеціальних навичок, щоб запустити цей процес. Втім, у деяких користувачів виникали проблеми і збої.

Номер слайду 6

Відмінні риси Windows 10. Інтерфейс програми «Десятка» представлена ​​в чотирьох різних редакціях, але рядового користувача можуть зацікавити лише дві з них - це Home і Pro. Інша пара - це Enterprise і Education, орієнтовані на корпоративний і освітній сегмент відповідно. Розглянемо, чим же різняться між собою не тільки професійні редакції, а й чим відрізняється Windows 10 Pro від Home. 3.1 Windows 10 Home Windows Домашня - це те, чого буде достатньо більшості користувачів. По частині функцій, можливостей і інструментів вона є найпростішою, хоча по факту такої її назвати не можна: все те, чим ви звикли користуватися на постійній основі і / або в окремих випадках, тут присутній. Просто вищі редакції ще більш багаті в функціональному плані, іноді навіть надмірно. Отже, в операційній системі «для дому» можна виділити наступні особливості:

Номер слайду 7

3.2 Наявність стартового меню «Пуск» і живих плиток в ньому; Підтримка голосового введення, управління жестами, торкань і пера; браузер Microsoft Edge з інтегрованим засобом перегляду PDF-документів; Режим планшета; Функція Continuum (для сумісних мобільних пристроїв); Голосовий помічник Cortana (працює не у всіх регіонах); Windows Ink (для пристроїв з сенсорним екраном); Надійна завантаження операційної системи; Перевірка і підтвердження працездатності пристроїв, що підключаються; Захист інформації та шифрування пристроїв; Функція Windows Hello і підтримка пристроїв-компаньйонів.

Номер слайду 8

3.3 Підтримка групових політик; Версія Microsoft Store для бізнесу; Динамічна підготовка; Можливість обмеження прав доступу; Наявність коштів тестування і діагностики; Загальна конфігурація персонального комп'ютера; Enterprise State Roaming за допомогою Azure Active Directory (тільки при наявності преміум підписки на останній); Функція «Віддалений робочий стіл»; Наявність корпоративного режиму в Internet Explorer; Можливість приєднання до домену, в тому числі і Azure Active Directory; Клієнт Hyper-V. Windows 10 Pro В про-версії «десятки» присутні ті ж можливості, що в Домашньої редакції, а крім них доступний наступний набір функцій:

Номер слайду 9

3.4 Управління початковим екраном Windows за допомогою групової політики; Можливість роботи на віддаленому комп'ютері; Інструмент для створення Windows to Go; Наявність технології оптимізації пропускної здатності глобальної мережі (WAN); Засіб блокування додатків; Управління призначеним для користувача інтерфейсом; Захист облікових даних; Захист пристроїв; Оновлення по «гілці» Long Time Servicing Branch (LTSB - «довгострокове обслуговування»); Оновлення по «гілці» Current Branch для бізнесу. Windows 10 Enterprise Windows Pro, відмінні риси якої ми розглянули вище, може бути оновлена ​​до Корпоративної, яка за своєю суттю є її поліпшеною версією. Перевершує вона свою «основу» за наступними параметрами:

Номер слайду 10

3.5 Windows 10 Education Незважаючи на те, що в основі Освітньої Windows лежить все та ж «прошка» і закладені в неї функціональні можливості, оновитися до неї можна тільки з Home-редакції. Крім цього, від розглянутої вище Enterprise вона відрізняється тільки принципом поновлення - поставляється воно по гілці Current Branch for Business, і для навчальних закладів це найбільш оптимальний варіант.

Номер слайду 11

Вимоги до комп'ютера з Windows 10 Процесор: Не менше 1 ГГц або SoC ОЗП: 1 ГБ (для 32-розрядних систем) або 2 ГБ (для 64-розрядних систем) Місце на жорсткому диску: 16 ГБ (для 32-розрядних систем) або 20 ГБ (для 64-розрядних систем) Відеокарта: DirectX версії 9 або вище з драйвером WDDM 1.0 Дисплей: 800 x 600 4.1

Номер слайду 12

Підсумки У моїй перентації ми розглянули Windows 10. І все, що повязано з оновленням та вимогами для продуктивної інсталяції даної ОС. Також, ми розглянули основні відмінності чотирьох різних редакцій Windows 10. Уточнимо ще раз - вони представлені в порядку «нарощування» функціональності, і кожна наступна містить в собі можливості і інструментарій попередньої. А якщо ви не знаєте, яку конкретно операційну систему встановити на свій особистий комп'ютер - вибирайте між Home і Pro. А ось Enterprise і Education - це вибір великих і малих організацій, установ, підприємств і корпорацій. 3.6

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Мармалюк Юлія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
31 травня 2020
Переглядів
2510
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку