Презентація "Крамниця МОРОЗИВО""

Про матеріал
Дидактична гра . Мета: вправляти дітей в орієнтуванні на площині, в порядковій та кількісній лічбі, розвивати зв’язне мовлення, продовжувати вводити в діалогове мовлення форми мовленнєвого етикету, виховувати ввічливість. Ігрове завдання: купити в крамничці морозиво. Для цього покупцю треба назвати, де саме знаходяться обрані ласощі. Наприклад: «Будь ласка, дайте мені морозиво, що стоїть третє справа на верхній поличці». Продавець знаходить і віддає морозиво покупцю: «Будь ласка, з вас 5 монет». Потім діти міняються ролями. Спочатку одну з ролей може виконувати дорослий.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

крамниця «МОРОЗИВО» дидактична гра«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна

Номер слайду 2

«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна. Мета: вправляти дітей в орієнтуванні на площині, в порядковій та кількісній лічбі, розвивати зв’язне мовлення, продовжувати вводити в діалогове мовлення форми мовленнєвого етикету, виховувати ввічливість

Номер слайду 3

«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга ІванівнаІгрове завдання: купити в крамничці морозиво. Для цього покупцю треба назвати, де саме знаходяться обрані ласощі. Наприклад: «Будь ласка, дайте мені морозиво, що стоїть третє справа на верхній поличці». Продавець знаходить і віддає морозиво покупцю: «Будь ласка, з вас 5 монет». Потім діти міняються ролями.

Номер слайду 4

«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна«Прохолодне королівство»

Номер слайду 5

«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна. Солоденьке, як медок,Холодненьке, як льодок. З молока його зробили,Та ретельно остудили. Нам здається, що в жару. Його б з’їли по відру.

Номер слайду 6

«Зірочковий вихователь» Ковшикова Ольга Іванівна. Мені мама з магазину. Принесла в обгортці зиму. Я її за мить зігрів. Як? Та дуже просто — з’їв!Влітку – дітям насолода. Та зимова прохолода. Влітку радо ми їмо. Найсмачніше …

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

pptx
Додано
6 червня
Переглядів
69
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку