Презентація " Кріїнознавство як предмет"

Про матеріал

Презентація українською мовою про курс " Кріїнознавство" . Цілі та зміст спецкурсу, завдання курсу та основні вміння та навички, які учні мають отримати по закінченню курсу

Зміст слайдів
Номер слайду 1

COUNTRY STUDIESКРАЇНОЗНАВСТВО

Номер слайду 2

Цілі і зміст спецкурсу. Ознайомлення учнів старших класів з країною, мова якої вивчається;Розширення знань учнів про історію та географію країни, її суспільний устрій, історії суспільно-політичних течій, розвитку культури, науки, а також традиції та звичаї країни.   Формування соціокультурної компетенції.

Номер слайду 3

завдання спецкурсурозвинути здібності учнів використовувати англійську мову як засіб освіти та самоосвіти;сприяти художньо-естетичному розвитку при вивченні англійської мови і культури Великобританії та інших англомовних країн;задовольнити сучасний пізнавальний інтерес старших школярів в освоєнні світу і комунікативні потреби в міжкультурному спілкуванні.

Номер слайду 4

Основні вміння і навички учнів після вивчення спецкурсу. Країнознавч. А обізнаність про Велику Британію та її людей, про політичну систему і освіту, про культуру країни, її звичаї і традиції. РОБОТА з довідковою КРАЇНОЗНАВЧОЮ літературою російською та англійською мовами;системати. ЗАЦІЯ країнознавч. ОЇ інформаціЇ при читанні, аудіюванні або говорінні і ПИСЬМІ англійською мовою;ПРИГОТУВАННЯ КРАЇНОЗНАВЧИХ файлІВ, «досьє» при зборі і систематизації фактів культури;викон. АННЯ ПРОЕКТІВ(в тому числі з використанням інформаційних технологій) і участь в усних презентаціях результатів по ним.

pptx
Додав(-ла)
Mynko Tatyana
Додано
23 серпня 2018
Переглядів
654
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку