Презентація "Локальна мережа". Інформатика 5 клас.

Про матеріал
Презентація "Локальна мережа". Інформатика 5 клас. Локальна комп’ютерна мережа – це мережа, що об’єднує комп’ютери та інші пристрої на обмеженій площі (локальна мережа офісу, школи).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Локальна мережаІнформатика, 5 клас

Номер слайду 2

Мережа:- магазинів;- телефонна;- автомобільних доріг.

Номер слайду 3

Комп’ютерна мережа. Комп’ютерна мережа – це сукупність комп’ютерів та інших пристроїв, з’єднаних між собою для обміну даними та спільного використання пристроїв.

Номер слайду 4

Типи комп’ютерних мереж. Локальнаглобальна

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Локальна комп’ютерна мережа – це мережа, що об’єднує комп’ютери та інші пристрої на обмеженій площі (локальна мережа офісу, школи).

Номер слайду 7

Глобальна комп’ютерна мережаІнтернет є найвідомішою глобальною комп’ютерною мережею, що об’єднує комп’ютерні мережі та окремі комп’ютери, розміщених в різних куточках світу.

Номер слайду 8

Обмін даними між комп’ютерами локальної мережі може відбуватися по спеціальних каналах проводах чи безпровідним способом. Для налаштування безпровідного підключення можна використовувати Bluetooth.

Номер слайду 9

Мережева взаємодія – обмін повідомленнями між пристроями мережі. Сервер – це спеціальний комп’ютер, який забезпечує зберігання й передавання даних до комп’ютерів локальної мережі та надає відповідні послуги іншим об’єктам мережі. Комп’ютери, що використовують ресурси сервера, називаються клієнтськими.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Д/З: Опрацювати с. 72-78, завдання 1 с. 82 (письмово)

pptx
Додано
30 жовтня 2023
Переглядів
145
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку