Презентація "Майстер-клас вчителя Панфілової Н.В."

Про матеріал

Ця презентація буде цікава вчителям НУШ як допоміжний засіб для проведення "Ранкових зустрічей". Проект "Ранкові зустрічі", як елемент програми "Крок за кроком" працює в Україні з 2004 року. Я також працюю за цим проектом, маю власну збірку "Ранкових зустрічей", якою найближчим часом поділюся з колегами, якіп планують працювати у цьому напрямку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас «Ранкові зустрічі. Крок за кроком до успіху» Підготувала: Вчитель-методист Панфілова Н.В.

Номер слайду 2

Метою проекту є розвиток у кожної дитини: Навичок спілкування. Творчості, уяви та винахідливості. Критичного мислення і здатності робити вибір. Розпізнавання та вирішення проблем. Соціальних навичок. Демократичного ставлення і поведінки. Турботи про колектив, країну та навколишнє середовище.

Номер слайду 3

Структура «Ранкової зустрічі» «Ранкова зустріч» складається з чотирьох основних компонентів: - Вітання - Обмін інформацією - Групове заняття - Щоденні новини

Номер слайду 4

ВІТАННЯ Гра “Кому і за що”

Номер слайду 5

Обмін інформацією Міні- тренінг «Коробка обміну» Наша початкова школа працює за проектом «Ранкові зустрічі» з 2005року. (Ви можете задати запитання, або просто прокоментувати мою інформацію)

Номер слайду 6

Групове заняття 1.Гра «Дружба»   2. Гра «Слухай уважно»

Номер слайду 7

ЩОДЕННІ НОВИНИ Доброго дня! Сьогодні: вівторок, 20 грудня Особа дня: вчителі-конкурсанти Ми будемо цілеспрямовано обмінюватись досвідом! Спеціальне оголошення: Чи любите Ви солодке?

Номер слайду 8

Інтерактивна вправа «Оцінювальна банка» Ви відповіли на запитання “Чи любите Ви солодке?” Скільки цукерок у банці? Як це перевірити?

Номер слайду 9

Діти як квіти. Доторкнись до кожної з них – і вона задзвенить, і розсиплеться аромат, не схожий один на одного. В.О.Сухомлинський

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

ppt
Додано
19 липня 2018
Переглядів
1104
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку