Презентація "Ми - Вкраїнські діти"

Про матеріал

Мета, якого виховувати в учнів патріотизм – це не лише любити Вітчизну, а й гордитися нею, вважати себе зобов'язаним її захищати. Любов до Батьківщини крапля за краплею складається протягом всього життя, починаючи з дитячого садочка...Кожна людина з великою любов'ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини, то її велике «Я», з якого починається людина, родина, батьківщина і вся наша велична й неповторна у світі Україна.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала презентацію Педагог-організатор Вовчищовицького НВК Мочерад Л.М.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

«Виростай, дитино, й пам’ятай: Батьківщина – то найкращий край!!!»

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Україна – це щедра земля під волошковим небом, це задумливі степи, широкі поля, густі ліси та гірські вершини. Це сині озера й річки, калина край вікна і журавель у небі. Це рідний дім, дорога в школу, це рідна мова й пісня колискова, це мама й тато й вся родина. Це все наша Батьківщина, наша земля, наша Україна.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Зараз наша держава переживає тяжкі часи і кожен намагається допомогти, внести свій вклад у майбутнє. Ми пам’ятаємо наших героїв, які боролися проти несправедливості, стояли на смерть за незалежність нашої держави. «Небесна сотня» називають їх, низький їм уклін. Ми серцем і душею з тими, хто й у ці дні боронить нашу свободу на сході України, пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього. Давайте хвилиною мовчання вшануємо їхню пам'ять…

Номер слайду 8

Сім’я – родина – рід – народ – міцна держава

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Тож, ми віремо, що ви зробите все можливе, докладете максимум зусиль, використаєте всі знання і зробите нашу країну такою, про яку з гордістю можна буде сказати: «Ми – Вкраїнські діти і моя держава – найкраща і найбагатша у світі!»

ppt
Додано
8 грудня 2018
Переглядів
774
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку