Презентація "Ми знаємо абетку. Книжковечір Наталка Поклад"

Про матеріал
Презентацію розроблено до посібника для читання і письма у післябукварний період "Післябукварик" О.Л.Іщенко, С.П.Логачевська
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українська мова(навчання грамоти)Інтегрований курс

Номер слайду 2

Доброго ранку!— мовлю за звичаєм. Доброго ранку,— кожному зичу я. Доброго ранку вам!— людям бажаю. I посміхаються у відповідь люди: Добрі слова ж бо для кожного любі!

Номер слайду 3

А – з неї діти починають. Буквар читати з ранніх літ. Екзамен перший свій складають,Тож треба знать її як слід. Коли вже вивчена вона,-Авжеж, прислужиться сповна.

Номер слайду 4

РОЗЧИТУВАННЯ

Номер слайду 5

Ко-ко-ко – вип’єм молоко. Ок-ок-ок – маленький жучок. Ки-ки-ки – смішні малюки. Ик-ик-ик – засміявся Петрик. Юк-юк-юк – великий дрюк. Ку-ку-ку – витягни цю нитку.

Номер слайду 6

Сторінка 4-5

Номер слайду 7

Фалькович Григорій Аврамович — український поет, народився у Києві 25 червня 1940. Навчався у Київському державному університет імені Т. Г. Шевченка Останнім часом значне місце в творчості поета посідають вірші для дітей.

Номер слайду 8

Абетку ти береш до рук. Абетка — ключ до всіх наук,До всіх історій чарівних,І таємничих, і смішних. Рушаймо! Ось вона, твоя. Стежиночка від "А" до "Я"МИ ЗНАЄМО АБЕТКУ !

Номер слайду 9

А Б В Г Ґ Д Е ЄЖ З И І Ї Й К ЛМ Н О П Р С Т УФ Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я

Номер слайду 10

ВЕСЕЛА РУХАНКА

Номер слайду 11

Поклад Наталія Іванівна народилася 3 вересня 1951 року в Києві. Закінчила філологічний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Автор книжок для дітей. На поезії Наталки Поклад пишуть пісні композитори

Номер слайду 12

Книжка в тата,книжка в мами,книжка в мене і в Світлани,з книжкою малий Тарас –книжковечір нині в нас. Книжковечір, книжкотиша,тільки чути: песик дишей сумно дивиться з-під ліжка,бо йому немає книжки. КНИЖКОВЕЧІР

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Хто багато читає, той багато знає.

pptx
Додано
1 квітня 2023
Переглядів
458
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку