Презентація "Міжнародний день тварин"

Про матеріал
Методичний матеріал створенний для роботи з учнями, як класний керівник, вчитель-предметник (природознавство, пізнаємо природу, природничі науки). У презентації зібрана історично-пізнавальна просвітницька інформація. Сподіваюсь стане у нагоді. Створена у додатку Канва.
Перегляд файлу

THE

WORLD ANIMAL DAY

4 жовтня 2022       Криворізький Тернівський ліцей       9 клас Всесвітній день тварин (англ. World Animal Day) — міжнародний день, ІСТОРІЯ спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту, що святкується кожного року 4 жовтня.

Історія цього дня починається з 1925 року, коли його вперше організував у Берліні німецький письменник і зоозахисник Генріх Ціммерманн[de]. Спочатку Ціммерманн проводив день 24 березня, але 1929 року переніс його на 4 жовтня. Він активно просував свою ідею, і 1931 року міжнародний конгрес прихильників руху захисту прав тварин, який проходив у Флоренції (Італія), одноголосно ухвалив пропозицію оголосити 4 жовтня всесвітнім днем тварин.

image

2

ПРО ДАТУ

imageДата проведення всесвітнього дня тварин була вибрана не випадково. 4 жовтня — день пам'яті Франциска Ассізького (віддав Богові душу 3 жовтня 1226 року), одному з найшанобливіших в католицькій церкві святих. Франциск Ассізький вважається у католиків за покровителя тварин.

Ідея проведення подібного дня прижилася по всьому світу і в 2008 році різні заходи, присвячені цій даті, пройшли вже в 66 країнах світу.

Логотип

3

ЗАХИСТ ТВАРИН

Товариства із захисту тварин закликають людей відмовитися від необдуманого знищення тварин заради задоволення своїх далеко не найголовніших потреб.

imageimageКрім того, Всесвітній день тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.

5

image
Домашні улюбленці

4

THANK U

FOR LISTENING

4 жовтня 2022       Класний керівник Ханченко Д.О.

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Власюк Алена
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    4.0
pdf
Додано
4 жовтня 2022
Переглядів
262
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку