Презентація "Моя майбутня професія"

Про матеріал
Презентація на тему "Моя майбутня професія" (Веб-дизайн), для учнів 9-го класу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моя майбутня професія

Номер слайду 2

Веб-дизайн Веб-дизайн — галузь веброзробки, що охоплює цілий ряд напрямів і дисциплін із створення та супроводу сайтів або вебзастосунків, таких як графічний вебдизайн, проєктування інтерфейсів, авторинг, використовність та оптимізація для пошукових систем.

Номер слайду 3

Українська мова та література Математика Фізика або інформатика Творчий конкурс та ін. Предмети які необхідно здавати для вступу на дизайнера

Номер слайду 4

Звичайно потрібно знати українську мову та літературу , для того щоб сайт , який ви створюєте був без орфографічних та граматичних помилок. Та щоб гарно та змістовно розташувати текст клієнта.

Номер слайду 5

Для веб-дизайнера потрібно знати лише трохи математики - як правильно скласти формулу для обчислення будь-якого значення і все . Більші знання математики потрібні у дизайні ігор , інтер’єру , одягу.

Номер слайду 6

Фізика відіграє одну з ключових ролей у формуванні об’єктивного сприйняття світу та розумінні процесів у ньому. По-перше, фізичні аспекти можна використовувати для отримання різних ефектів за ступенем їх природності. По-друге, фізика вчить моделювати та уявляти.

Номер слайду 7

Інформатика – це мабуть найважливіший предмет для веб-дизайнера. Потрібно вміти користуватися різними програмами для створення. Ось приклад корисних програм для початківців. Найлегша зі всіх Microsoft Frontpage Express або Office. По-перше, у неї дуже грамотний інтерфейс, по-друге, не треба знати мову HTML, а по-третє, - до програми додається багато прикладів, шаблонів і помічників. Наступна програма - це Netscape Composer. Вона теж досить легка для освоєння, хоча трохи поскладніша Frontpage’a.

Номер слайду 8

Творчий конкурс – це рисунок(натюрморт), живопис(натюрморт) та спецкомпозиція

Номер слайду 9

Плюси цієї професіїСамостійно регулюємо свій заробіток. Самостійно регулюємо свій робочий графік. Перспективність професії. Постійний розвиток , нові знання. Робота на відстані. Різноманітна робота. Низька конкуренція серед професіоналів.Іноземні клієнти. Творча професія. Мінімальний контакт з людьми.

Номер слайду 10

Мінуси цієї професіїСамоорганізація. Відсутність робочого графіка. Відсутність розуміння в суспільстві. Покладаєшся сам на себе. Самі займаємося пошуком клієнтів. Внесення корективів клієнтом. Завжди потрібно вчитися. Висока конкуренція серед новачків. Творчі кризи. Відсутність офлайн спілкування з колегами.

Номер слайду 11

Заклади з вивченням дизайну. Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ)Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ) представляє один з найбільш цікавих напрямів вищої освіти України, а саме — професійну підготовку і виховання творчих особистостей у галузях образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, реставрації, культурології, мистецтвознавства та менеджменту мистецтва. Офіційно створена у вересні 1946р. , у 1994р. - реорганізована у Львівську академію мистецтв, а у 2004р. за вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, загальнодержавну і міжнародну діяльність їй надано указом Президента України статус національного навчального закладу.

Номер слайду 12

Львівський національний університет ім. Франка (ЛНУ)Львівський національний університет імені Івана Франка є одним із провідних вищих навчальних закладів України та Європи. У структурі Львівського національного університету функціонують 18 факультетів, Інститут післядипломної освіти, 3 коледжі, 7 науково-дослідних інститутів, Астрономічна обсерваторія, Ботанічний сад, Наукова бібліотека, 6 музеїв. Здійснюється підготовка фахівців відповідно до отриманих ліцензій за 16 галузями, 52 напрямами та 91 спеціальністю. Сьогодні у Львівському національному університеті функціонує 130 кафедр, три з яких відкрито за останні роки.

Номер слайду 13

Луцький національний технічний університет (ЛНТУ)Луцький національний технічний університет (ЛНТУ) – один з найдинамічніших технічний університетів України. Луцький національний технічний університет здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців за 42 спеціальностями. Навчальну роботу проводять сім факультетів: комп’ютерних та інформаційних технологій; цифрових, освітніх та соціальних технологій; митної справи, матеріалів та технологій; транспорту та механічної інженерії; архітектури, будівництва та дизайну; бізнесу та права; аграрних технологій та екології.

Номер слайду 14

Професія дизайнера ідеальна для творчих людей, що володіють хорошим смаком, вміють малювати і помічають красу навколо. Внутрішнє почуття прекрасного – дуже важлива якість для цієї професії, адже дизайнери – це саме ті люди, які створюють красу навколо. Будь-то дизайнер одягу або дизайнер інтер’єру, він повинен володіти хорошим смаком і відчуттям гармонії. І не лише ними, тому сьогодні я розповіла, що потрібно здавати на дизайнера, щоб отримати вищу освіту за цим цікавим фахом , приклади закладів та інформацію про цю професію.

Номер слайду 15

Дякую за увагу !style.color

pptx
Додано
4 травня 2022
Переглядів
2804
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку