Презентація "Можливості програми Movavi Video Editor"

Про матеріал
Презентацію на тему " Можливості програми Movavi Video Editor" можна використовувати під час проведення уроків на тему "Опрацювання об'єктів мультимедіа'"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Можливості програми Movavi video editor

Номер слайду 2

Додавання файлів для обробки Запускаємо програму. 2. За замовчуванням буде відкритий потрібний розділ під назвою «Імпорт».

Номер слайду 3

Додати папку Ця функція схожа з попередньою. Вона дозволяє додати для подальшої обробки не один файл, а відразу папку, в якій може перебувати кілька мультимедійних файлів

Номер слайду 4

Запис відео. Ця функція дозволить вам зробити запис на вашу веб-камеру і тут же додати її в програму для зміни. Сама ж інформація буде збережена після запису на вашому комп'ютері.

Номер слайду 5

Захоплення екрану. За допомогою цієї функції ви зможете записати ролик прямо з екрану вашого комп'ютера.

Номер слайду 6

Фільтри. У цьому розділі ви зможете знайти всі фільтри, які можна використовувати в створенні ролика або слайд-шоу. Використовувати їх в описуваному софт вкрай просто. На практиці ваші дії будуть виглядати наступним чином:

Номер слайду 7

Ефекти переходу. У більшості випадків ролики створюються з безлічі нарізок. Для того щоб скрасити перехід від одного шматочка відео до іншого, і була придумана ця функція. Робота з переходами дуже схожа з фільтрами, але є деякі відмінності і особливості, про які вам варто знати.

Номер слайду 8

Накладення тексту. У Movavi Video Editor дана функція називається «Титри». Вона дозволяє додати поверх кліпу або між роликами різний текст. Причому додавати можна не просто голі букви, але і використовувати різні рамки, ефекти появи та інше.

Номер слайду 9

Приховувати кліп. Дана опція дозволить відключити відображення обраного тексту. Він не видаляється, а просто перестане з'являтися на екрані при відтворенні.

Номер слайду 10

Показувати кліп. Це зворотна функція, яка дозволяє знову включити відображення обраного тексту.

Номер слайду 11

Розрізати кліп. За допомогою цього інструменту ви зможете розділити титри на дві частини. При цьому, всі параметри і сам текст будуть в точності збігатися.

Номер слайду 12

Редагувати. А ось цей параметр дозволить вам стилізувати титри зручним чином. Змінювати можна все, аж від швидкості появи ефектів до кольору, шрифтів і іншого.

Номер слайду 13

Використання фігур. Ця функція дозволить вам підкреслити будь-який елемент відео або зображення. Крім того, за допомогою різних стрілок ви зможете зробити акцент на потрібному ділянці або просто привернути до нього увагу.

Номер слайду 14

Масштаб і панорама. Якщо вам необхідно під час програвання медіа збільшити або віддалити камеру, то ця функція як раз для вас.

Номер слайду 15

Виділення і цензура За допомогою цього інструменту ви легко зможете закрити непотрібну ділянку відео або накласти маску на нього.

pptx
Додав(-ла)
Наталія Рубчук
Додано
28 листопада 2019
Переглядів
1534
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку