Презентація на тему: "Чому в школі важливі всі предмети"

Про матеріал
Презентація "Чому в школі важливі всі предмети" може бути використана класним керівником на годинах спілкування для мотивації навчання в школі, що всі предмети важливі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Навколо так багато цікавого

Номер слайду 2

Чому в школі важливі всі предмети?

Номер слайду 3

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Географію (щоб вміти орієнтуватися на місцевості як наші воїни,завжди треба розуміти, де ти є, куди тобі рухатися

Номер слайду 4

Георгафія. Якщо ви будете вчити географію, то знатимете, з якого боку нашої держави живуть сусіди-браття, а з якого орки . Що таке сторони світу і як їх визначити без компасу, якщо доведеться блукати лісом, щоб евакуюватися . Як використовувати водні угіддя та ландшафти для перемоги над ворогом . Яка різниця між біженцями, переселенцями, емігрантами, окупантами та загарбниками. Ну, і нарешті, в якому напрямку має рухатись російський корабель і де знаходяться святі міста України, наприклад Чорнобаївка .

Номер слайду 5

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Математику – це наша Артилерія, щоб ти міг швидко і точно робити висновки, логічно мислити і прораховувати наперед свої дії

Номер слайду 6

Алгебра і геометрія. Якщо ти будеш знати алгебру та геометрію, ти завжди розрахуєш під яким кутом має летіти твій снаряд в танк ворога, щоб влучити з точністю до міліметра . А також з якою швидкістю км/год рухається оркський потяг з пальним та боєприпасами, по залізничних коліях які раптом, ой, закінчилися і трапився великий бах , бо загальмувати вже ніхто не встигне. Тобі буде відомо, чим подібні діаметр та калібр, чому градус кута обожнюють артилеристи, а також що означає 333, 4.5.0. і чим цікавий кожний двохсотий орк . А коли в майбутньому ти захочеш побудувати будинок , то дуже легко зможеш розрахувати необхідну площу та параметри бункера і оптимальні розміри вікон .

Номер слайду 7

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Хімію – щоб ти міг виготовити коктелі Молотова, або як тепер говорять "бандерівське смузі"

Номер слайду 8

Хімія. З такими сусідами як у нас, хімію знати не те, що треба, а конче необхідно . Ну, по перше, щоб знати рецепт бандерівського смузі та чому він найкраще працює біля паливого бака ворожого танку , а по друге, як приготувати домашній алкогольний напій , від якого осліпне ворог . Вчи елементи таблиці Мєндєлєєва, повір, знадобиться . Орки на заборону застосування хімічної зброї плювали . Тому хімія розповість тобі не лише про дію речовин, які використовують москалі, а й як їм протидіяти аптечними засобами , або речовинами із власної кухні та ванної кімнати

Номер слайду 9

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Фізику – вибухівки, траєкторії, швидкість польоту ракети,щоб ти розумів як працює різна техніка і що її виводить з ладу

Номер слайду 10

Фізика. Без фізики взагалі й не туди, і не сюди, бо вивчивши її, ти точно будеш знати, чому не можна рити шанці у Рудому лісі та чому світяться кадирівці піля екскурсії до ЧАЕС . Ти знатимеш, як працюють біноклі, тепловізори та прилади нічного бачення, щоб роздивитися та знищити позиції орків , а також чим цікавий оптичний прилад снайперської гвинтівки. Чому виникає віддача стрілецької зброї, яка температура плавлення ворожого танку і з якою швидкістю кілометрів на секунду добіжить орк (або не добіжить) до вбиральні, від отруєння бабусиними пиріжками.

Номер слайду 11

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Фізкультура – наша сила! Інколи потрібно дуже швидко бігати або стрибати

Номер слайду 12

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Українську мову – самі знаєте, щоб точно правильно вимовляти слова «паляниця» та «нісенітниця»

Номер слайду 13

Українська мова. Українська мова: запам’ятай, ворог її ніколи не вивчить, у нього будова щелепи не така , а ти вивчиш, бо мова - наш код, пароль і таємниця . Який би одяг не натягнув москаль, щоб злитися із натовпом , але «паляниця» не скаже, а якщо й скаже, то у нас з тобою ще є тисячі паролів, які знаємо лише ти і я. Це ж так круто, мати свою таємну мову!

Номер слайду 14

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити:Історію – щоб точно знати як утворилая наша рідна Країна і всю, дійсно, правду! Бо треба знати минуле, а також чітко розуміти, що зараз теж твориться історія

Номер слайду 15

Історія Якщо добре вчити історію, то ви ніколи не будете говорити як ваші старші родичі: «Ну, як же «братики» могли на нас напасти?» , бо точно знатимете, що за триста із зайвим років методи московії не змінилися . Імперія була і є головним ворогом та незмінним окупантом України. І нехай мені плюне в обличчя Мазепа, Петлюра та Грушевський з Бандерою, якщо я брешу .

Номер слайду 16

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Біологію і основи здоров’я – щоб знати все про першу невідкладну допомогу

Номер слайду 17

Біологія. Не вчити біологію – собі на гірше, бо хто як не ти маєш знати як влаштований та працює твій організм, де знаходяться життєво важливі органи, та на що звертати увагу під час травмування. Якими рослинами можна скористатися під час походу , голоду при першій допомозі та отруєнні голодного московита . Як надати собі першу медичну допомогу і чому це треба робити швидко . Які отруйні рослини можна використати для самозахисту, як виростити бойові помідори , а також знати про особливості тренування бджіл, гусей, качок та інших тварин , які можуть стати на захист країни .

Номер слайду 18

Основи здоров’я. Ні в якому разі не пропускай цих уроків . Бо тут тобі й безкоштовний психолог, і дієтолог, і МНС. Де, як не під час цих уроків ти будеш знати як рятуватися в екстремальних умовах , під час бойових дій та як керувати стресами . Що таке толерантність та взаємодопомога і як запобігти булінгу, кібербулінгу, кіднепінгу та гендерним стереотипам , а головне що здоровий українець – це найкращий українець .

Номер слайду 19

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити:Іноземні мови – щоб будь-кому можна було вказати напрямок, читати та розуміти іноземні видання та підтримувати розмову в будь-якому куточку світу

Номер слайду 20

Іноземна мова. Треба вчити іноземні мови. Що там пояснювати, ти й сам зараз це зрозумів, тимчасово перебуваючи в одній із країн Європи, чи не так?

Номер слайду 21

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Література, мистецтво – наша освіченість і гордість, і культура! (Щоб знати, коли ревуть воли, та які у нас ол. Ені-Олені))). Невичерпне джерело натхнення:"любіть Україну, як сонце любіть, і вітер, і трави, і води", "...і вражою злою кров'ю волю окропіте", "борітеся - поборете, вам Бог помагає.

Номер слайду 22

Українська література. Знаю, знаю, читати ти не любиш, але треба, друже мій, бо хто не читає книжки, а дивиться телевізор , той перетворюється на путіноїда . Доведено!!! У тебе є два варіанти: знайомитися з творами класиків літератури та сучасності, аналізувати їх і бути розумним українцем , чи дивитися тєлік, стати тупим орком і грабувати пральні машинки та собачі будки . Що ж ти обереш?

Номер слайду 23

Музичне мистецтво. Музичне мистецтво: те, що ти знаєш Гімн України, я й не сумніваюся , а от повстанькі та стрілецькі пісні треба вивчити , я вже не кажу про народні, бо так як українці співають «Ой, у лузі червона калина» , ніхто не заспіває, тим більше ворог, бо там же «паляніца-полуніца» і російська щелепа, ну, ти пам’ятаєш, так?

Номер слайду 24

Образотворче мистецтво. Малюй плакати, листівки, листи, побажання, реклами, картини та все що завгодно, бо сьогодні ти твориш історію. Не вмієш малювати – ліпи з пластиліну, вчися, бо ти майбутній скульптор і може завтра саме твоя скульптура українського героя прикрасить одну із відновлених площ українського міста.

Номер слайду 25

Зарубіжна література. Будеш читати всесвітніх класиків, то зрозумієш, що герої були у всіх народів . І кожен народ не соромиться їх шанувати. Про них пишуть книги, їм присвячують вірші . До речі, спробуй і сам щось написати, хіба мало зараз героїв в нашій країні? Наприклад, напиши оповідання про Привида , або казку про циган .

Номер слайду 26

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити:Інформатику – щоб влучно та вчасно використовувати додатки, сайти, а за необхідності «покласти систему», а хакери вами пишалися!Тепер же кожен мріє попасти в хакерську організацію "Anonymous"

Номер слайду 27

ІнформатикаІнформатика, то святе . Бачив, як красиво мочать ворога Стінгери, Стугни, Байрактари та Джавеліни? А зйомка безпілотниками, а прослушка розмов і пошук особистих даних москальських злочинців ? Я вже не кажу про таланти Анонімнусів ! А ще, про те, як протистояти фейкам та воювати в інформаційних битвах, нищити тролів і хейтити ворога , як налаштувати відеоспостереження, спеціальні програми та роботу рацій . Але то все буде потім, а зараз всі зусилля на дистанційне навчання , ну і в Інстаграм лайкнути фоточку подруги, чи друга, куди ж без цього?

Номер слайду 28

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Правознавство – знати точно про свої права!

Номер слайду 29

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Медіаграмотність, щоб уміти розпізнавати фейки і не поширювати неправдиву інформацію

Номер слайду 30

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Фінансову грамотність - уміти правильно використовувати свої фінанси

Номер слайду 31

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Християнську етику - молитва підтримує морально та психологічно (з нами Бог)

Номер слайду 32

Сподіваюсь, тепер ви точно зрозумієте, навіщо вчити: Захист Вітчизни – ну тут ви самі все знаєте…

Номер слайду 33

Чи маєте запитання?

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Фещак Ірина Богданівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
4 червня 2022
Переглядів
932
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку