Презентація на тему: "German cuisine"

Про матеріал
Подана презентація є допоміжним матеріалом для проведення уроку з теми : "National Cuisine". На слайдаї у доступній формі представлено характерні риси національної кухні Німеччини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

German cuisine

Номер слайду 2

German cuisine is not the same in different areas. The statement “German cuisine” combines different styles of cooking food. Each German region has its peculiarities of cooking. The most original dishes are in the southern part of Bavaria. German cuisine

Номер слайду 3

Sausage is liked in all regions of Germany it is one of the ingredients of most German dishes. For example : Sausage soup, or sausage pie, are very popular in Germany. People say that Germany produces about 1500 kinds of sausage. Sausage

Номер слайду 4

Bread is an important part of German table. It is eaten for breakfast, lunch and dinner and as a part of sandwiches. The words as Abendbrot and Broteseit say about the importance of bread in this country. Bread

Номер слайду 5

Beer is a national German drink. It is popular all around Germany. The most famous sorts of beer are Bavarian beer and Pilsner. Beer

Номер слайду 6

Among vegetables the most popular are carrots, lettuce, beans, peas and a lot of kinds of cabbage. Sour cabbage (Sauer Kraut ) is considered to be a national dish of the country. Sometimes Germans are called “Krauts” because of their love to cabbage. Vegetables

Номер слайду 7

As for bakery the Germans like :apple pies, potato pies and pizza with cheese. Bakery

pptx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
22 лютого 2022
Переглядів
507
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку