Презентація на тему : "Робота. Потужність"

Про матеріал

Презентація на тему: "Робота. Потужність" розроблена для перевірки знань з фізики в учнів 7 класу з даної теми. Розрахована на 7-10 хвилин виконання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фізичний диктант з теми: «Робота. Потужність»Підготувала учитель фізики Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ніколаєва Леся Дмитрівна

Номер слайду 2

Дайте відповіді на запитання. Запишіть позначення і розмірність роботи. В якому випадку робота буде від’ємною?Запишіть формулу для знаходження роботи.

Номер слайду 3

Дайте відповіді на запитання. Як називається фізична величина, яка характеризує швидкість виконання роботи?Яка сила виконує роботу під час гальмування автомобіля?Запишіть позначення і розмірність потужності.

Номер слайду 4

Дайте відповіді на запитання. У кого більша потужність: у мурахи чи собаки, які піднялися на однакову висоту за однаковий час?Запишіть формулу для знаходження потужності. Запишіть умови для виконання роботи.

Номер слайду 5

Дайте відповіді на запитання. Чому дорівнює робота під час руху тіла за інерцією? Від яких фізичних величин залежить механічна робота? Як називається фізична величина, яка дорівнює добутку сили та швидкості руху тіла?

pptx
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
Додано
11 березня 2018
Переглядів
1630
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку