Презентація на тему: "Весна, як жінка. Жінка, як весна."

Про матеріал
Дана презентація створена для проведення виховної години присвяченої чарівному святу весни - 8 березня. Головною метою виховної години виховувати у здобувачів освіти почуття вдячності, любові та поваги до жінок, особливо до своїх матерів , сестер і бабусь.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Весна, як жінка. Жінка, як весна: Буває ніжна, а бува примхлива, То зазвучить грайливо, як струна, А то раптово вибухне, мов злива!.. Весна і жінка. Жінка і весна: У них обох свої земні турботи Своя морська бездонна глибина, Свої космічні зоряні висоти. І не спізнаєш істину сповна, Бо хміль думок обсиплеться, мов сонях... Весна-це жінка. Жінка-це весна: Чиясь розрада і чиєсь безсоння... Наталя Данилюк

Номер слайду 2

Виховна година на тему: Весна, як жінка. Жінка, як весна... Підготувала класний керівник: Бондаренко Світлана Свєтославівна

Номер слайду 3

МЕТА: Виховувати почуття вдячності, любові та поваги до жінок, особливо до своїх матерів, сестер, бабусь;Розвивати вміння працювати в групах, вміння зв'язно висловлювати свої думки;Сприяти формуванню особистої системи цінностей, усвідомлення пріоритету духовних цінностей, визначення життєвої мети.

Номер слайду 4

Відомі вислови про жінок: ЖІНКА-ЗАПРОШЕННЯ В ЩАСТЯШ. БОДЛЕРЖінка, твердо впевнена у своїй красі, зуміє врешті-решт переконати в ній всіх інших. Софія Лорен«Стримувати себе, коли прикро, і не влаштовувати сцен, коли боляче – ось що таке ідеальна жінка». Коко Шанель«Краса жінки не в одязі, фігурі чи зачісці. Вона – в блиску очей, адже очі – ворота в серце, де живе кохання». Одрі Хепберн. Жінкою не народжуються, нею стають — Сімона де Бовуар. Жінка — як музика, її можна любити, навіть не дуже розуміючи.  Ліна КОСТЕНКО

Номер слайду 5

Асоціації зі словом «Жінка»

Номер слайду 6

Асоціації зі словом «ЖІНКА»

Номер слайду 7

Вікторина про жінок та чоловіків«ТАК» чи «НІ»Жіноче серце б'ється частіше чоловічого. Жінки краще чоловіків розрізняють високочастотні звуки. Жінки спалюють жир швидше за чоловіків, близько на 50 калорій на день. У жінок сильніший імунітет. Жіноча шия є більш рухливою, ніж у чоловіків. Жіноча шкіра в 10 разів чутливіша за чоловічу. На язиці жінки більше смакових рецепторів. Мозок жінок в середньому більший чоловічого приблизно на 10%, це не є аргументом на користь інтелектуальних здібностей. Жінки гірше за чоловіків орієнтуються у просторі.

Номер слайду 8

Батл «Чоловіки проти жінок»

Номер слайду 9

Жартівливі передбачення. Що з вами трапиться цієї весни покаже остання цифра вашого номеру телефону.

Номер слайду 10

Жартівливі передбачення0- на вас чекає навколосвітня подорож1- ваш час настав, дуже скоро ваша найзаповітніша мрія здійсниться2- на вас проллється дощ успіху3- на вашу родину чекає поповнення4- дуже скоро ви себе знайдете, вірші писати почнете!5- ця весна буде назабутня для вас, романтика буде у всьому6- вивчайте іноземну мову, вона дуже скоро вам знадобиться7- на вас чекає шалений виграш8- на вас чекає приємний сюрприз9- щасливі новини вже на шляху до вас.

Номер слайду 11

Доповіді здобувачів освіти. Цікаві факти про жінок

Номер слайду 12

Відео-привітання

Номер слайду 13

Підбиття підсумків: Чи сподобалось вам сьогодні на виховній годині ? Щось цікавого дізналися ?Скажіть будь-ласка, що для вас означає по-справжньому любити ?

Номер слайду 14

Любі дівчата та жінки!!!Вітаю Вас зі світлим та радісним Святом весни. Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди, при будь-яких обставинах та при будь-якому настрої. Хай у сердці панує щастя,усмішка не сходить з ваших вуст. Здоров’я вам, родинного затишку, добробуту і тепла!

Номер слайду 15

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
6 березня 2021
Переглядів
1785
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку