Презентація на тему "Відкриті уроки футболу"

Про матеріал
В матеріалі викладено всі аспекти проекту "Відкриті уроки футболу"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Основні виконавці проекту «Відкриті уроки футболу»: Асоціація крос-культурних проектів (Данія);Федерація футболу України;Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей»Street Football World (Німеччина)Міністерство освіти і науки України. Національна поліція України

Номер слайду 4

Мета футбольної школи Open Fun:- досягнення етнічної і соціальної рівності;- налагодження відносин між різними національними,етнічними і соціальними шарами,за допомогою використання різних семінарів для тренерів і лідерів;- футбольні школи Open Fun повинні просувати жіночий футбол, тому необхідно залучати до гри дівчаток;- залучення і навчання тренерів і керівників,щоб працювавши з дітьми, вони приносили їм радість.

Номер слайду 5

Проект націлений:отримання радості від гри незалежно від рівня здібностей дитини;впровадження цінностей здорового способу життя молоді;профілактика та подолання дитячої злочинності і конфліктів;забезпечення рівного доступу до футболу дівчат,сиріт,дітей зі спеціальними потребами.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Сфери особливої уваги

Номер слайду 9

Інструкція для початку роботи в школі Open Fun – це джерело, з якого можна почерпнути ідеї для вправ і ігор,необхідні для всебічного і всеосяжного підходу до роботи з дітьми.

Номер слайду 10

Основні переваги організації:- поле розділене на 12 майданчиків;- ретельна підготовка тренера до занять;- урочисте відкриття, весела розминка, розподілення дітей на групи;- почерговий перехід дітей у групах з одного майданчика в інший;- різна тематика кожного майданчика;- врахування рівня підготовленості, віку і статі дітей при виборі ігор і вправ.

Номер слайду 11

Групи тем для підбору майданчиків Ігри на знайомства. Футбол-техніка. Футбольні ігриІгри на розвиток. Майданчик психолога. Майданчик ЗСЖМайданчик поліцейського. Веселі ігри

Номер слайду 12

Ввідні ігри на знайомстваІгри для знайомства проводяться в перший день, і вони зазвичай займають першу частину . Метою таких ігор є датиможливість дітям познайомитися. Друга частина використовується для запланованої роботи.

Номер слайду 13

Футбол техніка 1. Дриблінг 2. Прийом і передача м’яча 3. Удари по м’ячу 4. Ігри на точність 5. Фінти і дриблінг 6. Удари головою 7. »Найкращий товариш» (робота зі стендом) 8. Захист воріт 9. Техніка воротаря 10. Завершення

Номер слайду 14

Футбольні ігри

Номер слайду 15

Ігри на розвиток загальних і спеціальних навиків«Погоня»Естафети. Орієнтація. Вправи та ігри на рівновагу і стійкість. Координація. Спілкування і взаємодіяІгри зі скакалкоюІгри і вправи з конусамиІгри з обручем Футтеніс. Футбаскетбол. Хокей. Ритм

Номер слайду 16

Веселі ігри

Номер слайду 17

Майданчик здорового способу життя. Це ігри по здоровому способу життя, направлені на профілактику таких соціально небезпечних захворювань, як вірусні гепатити. В і С, туберкульоз і ВІЛ-інфекція.

Номер слайду 18

Філософія роботи психолога у секторі: Психолог – частина цілісного процесу,він підтримує загальний фон свята. Дитина – головне, гра – основний компонент роботи в секторі. Основну увагу психолог звертає на два важливі аспекти: 1) Емоційний стан дитини та її поведінку і 2) особливості процесу інтеграції (адаптації) до умов нового колективу.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

pptx
Додано
5 січня 2020
Переглядів
767
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку