Презентація на тему“Використання інтернет-сервісу Kahoot для створення інтерактивних ігор, вікторин”

Про матеріал
Презентація на тему: “Використання інтернет-сервісу Kahoot для створення інтерактивних ігор, вікторин”, змагань між учнями
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Довідач:Ігнатенко Вікторія Володимирівна Використання інтернет-сервісу Kahoot для створення інтерактивних ігор, вікторин

Номер слайду 2

Що таке «Kahoot!»?“Kahoot!” – це навчальна платформа, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань здобувачів освіти за допомогою онлайн-тестування. Отримати доступ до неї можна через веб-браузер або додаток Kahoot у Google Play або App Store.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Пройдіть за цим посиланням  https://getkahoot.com/  і створіть акаунт, натиснувши на кнопку «Sign Up» (або увійдіть в свій аккаунт, якщо він вже є - Sign In), Відтак потрібно зазначити свою електронну адресу та створити пароль. Потім потрібно ввести своє ім’я або ім’я та прізвище, та назву закладу освіти і натиснути кнопку «зберегти і продовжити». Відкриється особистий кабінет користувача, за допомогою якого можна створювати опитування та проводити тестування.

Номер слайду 5

Сервіс англомовний, створюємо новий kahoot, даємо йому назву, робимо опис (наприклад-вікторина), обираємо мову в переліку – українська, можемо вставити фото або картинку обкладинки нашого kahoot, також можна вибрати мелодію.

Номер слайду 6

Для створення нового навчального матеріалу натисніть «New K!» (Створити новий) Виберіть який з видів Kahoot Вам підходить: тест - Quiz, дискусія - Discussion, анкетування - Survey або послідовність - Jumble

Номер слайду 7

Коли тип завдання обраний, заповніть основні дані про нього і натисніть «Готово/Done»

Номер слайду 8

Далі натисніть «Add question», щоб приступити до додавання питань. У кожному  запитанні є можливість додати відео або картинку. Зберігайте питання і переходьте до додавання наступного. Коли вікторина готова, збережіть її натиснувши «Save»

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Коли вікторина готова, натисніть «Play» для запуску - вкажіть як буде організована гра: класичним способом, де кожен за себе або грати можна в командах (в цьому випадку перед тим як запускається час для дачі відповіді, у команд є додаткові 5 секунд для спільного обговорення). Також, тут можна вказати настройки гри. Як учні підключаються до гри? Учні зі свого комп'ютера або смартфона переходять за цим посиланням kahoot.it, вводять код гри, який генерується автоматично.  Далі учні вводять своє ім'я, і коли всі учні увійшли під своїм ім'ям в гру, вчитель запускає тест, натиснувши «Start». Питання вікторини та варіанти відповідей з'являються на екрані вчителя, а відповідають учні зі своїх мобільних телефонів або комп'ютерів.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Як використовувати «Kahoot!» у навчальному процесі?Платформа є зручним інструментом для створення тестів, які можна використовувати для: поточного та модульного контролю знань учнів; самостійного навчання та самоконтролю; підготовки до модулів та іспитів; опитування думки учнів та ін.

Номер слайду 16

pptx
Додано
18 лютого 2021
Переглядів
3042
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку