Презентація Назви цифр на англійській мові, Numbers

Про матеріал
Презентація до уроку англійської мови у 1-2 класі НУШ. Розроблений матеріал для вивченні та закріплення назв цифр від 0 до 9 англійською мовою. У презентації є готові для показу на клас цифри, враховуючи поради дитячих психологів, цифри чорного кольору, розміщені у квадрати легкого оранжового кольору, є декілька прикладів- описів ігор на закріплення, матеріал для друку. Підходить для дітей з особливими освітніми потребами, для уроків онлайн та офлайн.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Numbers

Номер слайду 2

Вивчаємо та закріплюємо назви цифр на англійській мові. Гра - цікавий та найпоширеніший метод залучити учнів до активності на уроці. Гра, як допоміжний метод у навчанні іноземної мови дітей, як дошкільного , так і молодшого шкільного віку. Підходить для дітей з особливими освітніми потребами. Враховані поради психологів з приводу оформлення і кольорової гами. Стосується квадратів в легкому оранжовому кольорі, що ненав'язливо спонукає до уваги, приємне для зору дитини.

Номер слайду 3

3 Zero0

Номер слайду 4

1 One

Номер слайду 5

2 Two

Номер слайду 6

3 Three

Номер слайду 7

4 Four

Номер слайду 8

5 Five

Номер слайду 9

6 Six

Номер слайду 10

7 Seven

Номер слайду 11

8 Eight

Номер слайду 12

9 Nine

Номер слайду 13

Роз’яснення для вчителя : Мета презентації: ознайомити учнів з назвами цифр на англійській мові, навчити правильно вимовляти назви, закріпити вивчений матеріал за допомогою гри “Numbers”, у якій використати матеріал для друку, листок формату A4 з друкованими розрізними цифрами. Приклад такої гри: перед кожним учнем є готовий набір розрізаних цифр, у вчителя на дошці, можна магнітами зачепити аркуші з такими ж цифрами, на початку всі вголос повторюють по порядку назви цифр від 0 до 9, далі вчитель знімає один аркуш /учні можуть закрити очі/, запитуючи якої цифри у ланцюжку не вистачає. Або ще один приклад гри на закріплення: вчитель вивішує на магніти аркуші з цифрами у змішаному порядку і пропонує кожному учневі вийти до дошки по черзі і полагодити ланцюжок, відновити правильний порядок, в тому числі називати цифру на англійській мові. Як приклад, можна утворити групки учнів по 5 чоловік і пограти на швидкість, лагодити ланцюжки правильного порядку, складати ланцюжок від 0 до 9, і навпаки. При цьому не тільки правильно складати, а й правильно називати цифри.

Номер слайду 14

pptx
Додав(-ла)
Тріщук Тетяна
Пов’язані теми
Англійська мова, 1 клас, Матеріали до уроків
НУШ
Інкл
Додано
8 листопада 2022
Переглядів
1688
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку