Презентація "Не біжимо- летимо щодуху, забувши про правила дорожнього руху"

Про матеріал

Презентація на урок основи здоров'я під час вивчення теми про правила дорожнього руху, дорожні знаки.

•Буквар людині потрібний для того, щоб вивчити азбуку, навчитися читати, стати грамотним. Щоб бути грамотним на дорозі, щоб жити у безпеці, треба вивчити дорожню азбуку – це дорожні знаки.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Не біжимо – летимо щодуху, забувши про правила дорожнього руху Підготувала група учнів 4-го класу Диканського НВК імені М.В.Гоголя

Номер слайду 2

Ми вирішили з’ясувати, чи можна прожити без дорожніх знаків Попереджувальні Заборонні Наказові Інформаційно – вказівні Знаки пріоритету Знаки сервісу

Номер слайду 3

Азбука, по якій можна читати книгу доріг Буквар людині потрібний для того, щоб вивчити азбуку, навчитися читати, стати грамотним. Щоб бути грамотним на дорозі, щоб жити у безпеці, треба вивчити дорожню азбуку – це дорожні знаки.

Номер слайду 4

“Не поспішай, а зупинись – на знак дорожній подивись!” Попереджувальні знаки інформують про характер небезпеки. Заборонні знаки вводять або відміняють певні обмеження. Наказові знаки вводять або відміняють певні режими руху.

Номер слайду 5

Інформаційно – вказівні інформують про розташування населених пунктів та інших об’єктів. Знаки пріоритету регулюють порядок проїзду перехресть і вузьких місць на дорогах. Знаки сервісу інформують учасників дорожнього руху про розташування об'єктів обслуговування.

Номер слайду 6

Ми з’ясували, яка група дорожніх знаків більш чисельна. Дослідження представимо у вигляді діаграми.

Номер слайду 7

Висновок Дорога – це дуже небезпечно і поводитися на ній треба обережно, знаючи добре дорожні знаки. Якщо ти вивчиш і запам’ятаєш ці знаки, то вбережеш своє життя від небезпеки. А якщо ти знехтуєш правилами дорожнього руху, то може трапитися страшна біда.

ppt
Додано
7 січня 2018
Переглядів
4205
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку