Презентація "Обладнання для приймання борошна на склад"

Про матеріал

Презентація з теми "Обладання для приймання борошна на склад" містить матеріал про візок з підйомною платформою та валкові мішкопідйомники: призначення, будова, принцип роботи.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Обладнання для приймання борошна на склад2 модуль. План 1. Ручні візки.2. Валкові мішкопідйомники.

Номер слайду 2

1. Ручні візки. Візок з підйомною платформою (рис. б)Призначення: для перевезення штабелів мішків з борошном висотою 3-4 ряди, вкладених по 3 мішка на стелажі (піддони). Будова: 1 – важіль-рукоятка, 2- рама верхня і нижня – платформа, 3 - колеса Принцип роботи: Візок з опущеною верхньою рамою підкочують під стелаж, на який вкладений штабель мішків і за допомогою важеля-рукоятки 1 підіймають верхню раму 2, а разом з нею і піддон з борошном на 20-30 см від підлоги. Візок пересувають у призначене місце, де зворотнім рухом важеля піддон з борошном опускають на підлогу, а візок викочують із-під нього для наступної операції.

Номер слайду 3

Укладання мішків з борошном у штабелі: а-трійником; б-п’ятериком; в-у клітинку

Номер слайду 4

2. Валкові мішкопідйомники

Номер слайду 5

Валкові мішкопідйомники. Валкові мішкопідйомники призначені для підйому мішків з борошном на верхні поверхи. Підйомник представляє собою ланцюговий конвеєр, встановлений з невеликим нахилом (8-10०). Підйомники встановлюють в двох варіантах:на рівні підлоги із завантажувальним столом для мішків з борошном (рис.а); на фундаменті нижче рівня підлоги для приймання мішків з борошном з ручних візків (рис.б). Для захвата мішків до ланцюгового конвеєру кріпляться валки, тому підйомник називається валковим.

Номер слайду 6

Валкові мішкопідйомники. Принцип роботи: Мішки з борошном встановлюють на щілевий стіл 1. При рухові ланцюгів 3 валки 2 проходять через щілину столу 1 підхвачують мішок і пересувають його вверх по жолобу 11. Вивантаження мішків проводиться: через напрямний барабан 8 на похилий спуск і приймальний стіл або через напрямний ролик 5 на вивантажувальний стіл 4. 

pptx
Додано
8 січня
Переглядів
53
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку