Презентація "Охорона природи"

Про матеріал
Великою проблемою в нашій країні і в усьому світі є ставлення до природи. Люди вже не помічають навколо себе прекрасної природи, вони вирубують ліси, осушують болота, вбивають звірів, будують заводи і забруднюють природу. У багатьох країнах створено організації захисту природи, але це дуже мало, адже люди продовжують жорстоко знищувати природу, не усвідомлюючи того, що роблять.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ОХОРОНА ПРИРОДИ В УКРАЇНІЛипенко Т. В.

Номер слайду 2

Послухай, як струмок дзвенить,Як гомонить ліщина,З тобою всюди, кожну мить. Говорить Україна. Послухай, як трава росте. Напоєна дощами,і як веде розмову степ. З тобою колосками. Послухай, як вода шумить, -Дніпро до моря лине. З тобою всюди, кожну мить. Говорить Україна.

Номер слайду 3

Великою проблемою в нашій країні і в усьому світі є ставлення до природи. Люди вже не помічають навколо себе прекрасної природи, вони вирубують ліси, осушують болота, вбивають звірів, будують заводи і забруднюють природу. У багатьох країнах створено організації захисту природи, але це дуже мало, адже люди продовжують жорстоко знищувати природу, не усвідомлюючи того, що роблять. Природа — це наше життя.

Номер слайду 4

Мої звертання до людей,Дорослих і малих дітей,Погляньте, де ми живемо,Що на Землі ми творимо. Чом плаче матінка – природа?Куди зникає її врода?

Номер слайду 5

Чом ріки наші обміліли?А квіти наші де поділись?Будуєм все, руйнуєм за що?Цього й самі не знаєм ми. Невже такі ми всі ледачі. Ніщо не здатні зберегти?

Номер слайду 6

Нехай політик і учений. Школяр і навіть немовля. Билинку кожну зберігає,Щоб цвітом вкрилася земля.

pptx
Додано
30 вересня 2020
Переглядів
480
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку