Презентація "Перемагає той , хто пам'ятає"

Про матеріал
Презентація для учнів початкових класів з національно- патріотичного виховання. В цій презентації невеличкий екскурс подій в сучасній країні. Також є вправи з логічним навантаженням, ассоціативний кущ "Що для мене Україна?" та багато іншого цікавого матеріалу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

З 1 ВЕРЕСНЯ

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

РОСІЙСЬКО –УКРАЇНСЬКА ВІЙНА ТОЧИТЬСЯ ВЖЕ ДОВШЕ НІЖ ДРУА СВІТОВАсильнимизгуртованимиєдинимимужнімивідвертимищиримисправедливими

Номер слайду 8

20 лютого 2014 року. Російсько-українська війна розпочалася

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Всеукраїнська акція пам’яті “Сонях ”29 серпня

Номер слайду 15

Номер слайду 16

29 серпня у всій країні відбувається Всеукраїнська акція «Сонях», яка організована з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців які загинули в боротьбі за незалежність України. Саме 29 серпня у 2014 році в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм військових та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події розгорталися на сході України на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Саме тому сонях є символом Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Номер слайду 17

затишокєдність

Номер слайду 18

СКЛАДИ ПРИСЛІВ’Я Без труда-Хто рано встає-Де рідний край-Згода будує-На чужий коровай-Дружба та братство-Слово не горобець-а незгода руйнує.найнема плода.найбільше багатство.тому Бог дає.вилетить не впіймаєш.рота не роззявляй.там і під ялиною рай.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Нехай новий навчальний рік принесе мир та спокій в ваші серця. Досягли найкращіх результатів. Щоб кожен день був наповненим позитивними емоціями. Гармонію в ваші сім’їШкільні дні були сповнені гармонії

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Вперед до знань!

pptx
Додано
2 вересня
Переглядів
87
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку