Презентація "Перший місяць в першому класі.Особливості Нової української школи."

Про матеріал

Я учитель 1 класу НУШ Дружківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 17 Пустовіт Тетяна Анатоліївна . Хочу поділитися з колегами своїм ідеями щодо організації навчального простору. До складу презентації ввійшов далеко не весь матеріал, лише деякі моменти. Надалі я планую більш детально показати результат своєї роботи.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала учитель початкових класів ЗШ I – III ст. № 17 Пустовіт Т.А. Перший місяць в першому класі. Особливості Нової української школи.

Номер слайду 2

Перший місяць в 1 класі – адаптивний. Діти знайомляться зі школою та класом. Портфель без важкого приладдя та книжок. Діти вивчають безпечну дорогу від дому до школи. Напрацювання правил класу. Напрацювання алгоритмів для повсякденного життя у школі.

Номер слайду 3

Організація освітнього середовища. Особливістю Нової української школи є організація такого освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особливості дитини.

Номер слайду 4

Ранкові зустрічі.

Номер слайду 5

Осередок тиші

Номер слайду 6

Ми – дослідники.

Номер слайду 7

Осередок навчально – пізнавальної діяльності.

Номер слайду 8

Дякую за увагу! Вчитель повинен знати, що відбувається в душі кожної дитини. З чим вона прийшла до школи, — щоб не допустити жодного болючого дотику до вразливого дитячого серця. В. Сухомлинський

ppt
Додано
30 вересня 2018
Переглядів
2984
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку