Презентація "Подавання м'ясних страв"

Про матеріал
Презентація на тему "Подавання м'ясних страв" Основні способи подавання м'ясних страв, підбір посуду та презентація страв.
Перегляд файлу

Подавання м’ясних страв

викладач спецдисциплін Моісеєнко Олена Анатоліївна

М’ясо відварне

image

image

М’ясо смажене порційними шматочками з соусом

image

М’ясо тушковане з гарніром

image

Крученики з м’яса

image

Стейк з яловичини

image

М’ясо запечене у порційній сковороді

image

М’ясо запечене у горщику

image

Подавання шашлику у марміті

image

Подавання шашлику на підставці «Таган»

image

Подавання шашлику на дошці

image

Курка запечена цілою

image

М’ясо смажене у  паніровці

image

pdf
Додано
14 березня
Переглядів
160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку