Презентація "Покращення виховної роботи як засобу формування ,духовно-моральних, громадянських,та патріотичних рис,особистості учнів"

Про матеріал

"Покращення виховної роботияк засобу формування ,духовно-моральних, громадянських та патріотичних рис особистості учнів"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

"Покращення виховної роботи як засобу формування духовно-моральних, громадянських та патріотичних рис особистості учнів"ПРОЄКТНА РОБОТА З ТЕМИ :.

Номер слайду 2

Всебічний розвиток особистості засобами патріотичного виховання Святкова лінійка присвячена Дню Гідності та Свободи ( 21 листопада)

Номер слайду 3

Зустріч учнів з військовослужбовцями

Номер слайду 4

Привітання хлопців зі святом Захисника України

Номер слайду 5

Святковий захід до Дня Збройних Сил України

Номер слайду 6

Всебічний розвиток особистості засобами духовно- морального виховання Повага до людей похилого віку

Номер слайду 7

Виховний захід до Дня Рідної мови Виховний захід “Як тепло пахне хліб !”

Номер слайду 8

Предметні тижніТиждень природничо- математичних наук Тиждень гуманітарних наук

Номер слайду 9

Всебічний розвиток особистості шляхом громадянського виховання ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ШКОЛИ Привітання з з Днем Вчителя

Номер слайду 10

Упорядкування Могили Невідомого Солдата

Номер слайду 11

Благодійна акція “ Школа – твій дім , будь господарем в нім”

Номер слайду 12

Рекомендації щодо покращення виховної роботи як засобу формування духовно-моральних, громадянських та патріотичних рис особистості учнів.

Номер слайду 13

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада) Один раз на рік провести батьківський тиждень. Назва говорить сама за себе. У план такого тижня входять відвідування батьками годин спілкування, де вони є безпосередніми учасниками. Виставка творчих робіт батьків, що демонструє їх таланти - чим не яскравий привід погордитися своїми мамою і татом! Спортивні шоу за участю батьків, наприклад, такі як „Тато, мама, я – спортивна сім’я”, "Здорова сім′я- здорова держава “. Те ж, що і зазвичай буває в цьому напрямку в школі, але концентровано, в рамках одного тижня. Рекомендації щодо покращення роботи з батьками

Номер слайду 14

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада)День Батька День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. Мета заходу: пропаганда відповідального батьківства, підвищення ролі батька в родині та суспільстві, виховати почуття вдячності та любові до батька, виявити роль батька у розвитку, становленні та житті дитини. Всенародний День Батька відзначається в третю неділю вересня.

Номер слайду 15

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада)Рекомендації щодо покращення військово-патріотичного виховання у школі Сприяти залученню офіцерів військових частин до проведення навчальних занять у школах із військової підготовки. Під час організації і діяльності літніх таборів зосереджувати роботу на змаганнях з військово- прикладних видів спорту. Провести конкурс української патріотичної пісні між учнями школи та військовослужбовцями. Організувати флешмоб "Пам'яті Небесної Сотні".

Номер слайду 16

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада) Провести урочисту акцію вручення паспортів громадянина України учням школи . Мета: допомогти дітям відчути значимість першого, головного документу - паспорта. Виховувати громадянина, патріота країни, любов, гордість і повагу до України. Закріпити знання про державну символіку, основні документи держави та громадянина. Урочиста посвята у громадяни України

Номер слайду 17

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада)День вишиванки у школі.   День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народнітрадиції створення та носіння етнічного вишитого одягу та об'єднати українців. Основна мета заходу – це збереженняукраїнських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються,віросповідання чи політичиних поглядів. Дата проведення – третій четвер травня. 

Номер слайду 18

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада) До свята 8 березня провести конкурс між дівчатками школи «Чарівна україночка». Мета:  познайомити учнів із декоративно – ужитковим мистецтвом на прикладі національного костюма, художніми особливостями народного одягу, його обереговим значенням, Розвивати інтерес до українського народного одягу як складової части духовної культури українців, виховувати любов до українського мистецтва. Розвивати й зміцнювати в учнів повагу до звичаїв і традицій рідного народу, поглиблювати знання з українознавства, розвивати естетичні смаки, творчі здібності. Виховувати патріотизм у молодого покоління. Конкурс «Чарівна україночка»

Номер слайду 19

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада) Мета акції: формування високих моральних якостей, підвищення рівня культури, сприяння формуванню активної соціально позиції, спільно здійснити доброчинні, корисні справи, привернути увагу громадськості до діяльності шкіл та важливої ролі волонтерської допомоги у суспільстві. Учні беруть участь у акції (збирають речі для малозабезпечених сімей, допомагають одиноким людей похилого віку по господарству, підгодовують птахів й безпритульних тварин у зимовий час, проводять операцію «Забуті могили», благодійні ярмарки). Діти підтверджують свої добрі вчинки фотоматеріалом, знімають відеоролики добрих справ, які демонструють на екрані у школі. Акція проводиться раз на рік. Акція "Тиждень добрих справ "

Номер слайду 20

Святкова лінійка до Дня Гідності та Свободи ( 21 листопада) З метою покращення іміджу школи запровадити створення атрибутики школи. А саме - свою емблему, гімн, прапор школи. Це підвищує емоційно забарвлений образ школи і формує обличчя закладу. Провести конкурс на найкращу емблему. Оформити куточок атрибутики школи. Створення атрибутики школи

Номер слайду 21

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
19 січня 2021
Переглядів
554
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку