Презентація :" Поради для батьків"

Про матеріал
Поради батькам щодо виховання дітей. Як виховувати дитину в родині. Спільна робота батьків зі своїми дітьми.Корисні поради щодо спільної роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Корисні поради для батьків щодо виховання дітей

Номер слайду 2

Читайте дитині, читайте з дитиною, слухайте, коли вона читає. Хай вона бачить, що ви читаєте. Навчіть дітей бути незалежними, не робіть все за них. Знайдіть інформацію про те, яких навичок потрібно очікувати від дитини певного віку.

Номер слайду 3

Будьте авторитетними, а не авторитарними. Не кричіть на дітей, не будьте жорсткими. Слухайте дітей, відкладіть геть свої телефони. Вчіться спілкуватися наживо.

Номер слайду 4

Коли діти роблять щось добре – хваліть їх, але не так, щоб вони вважали себе королями та принцесами. Так у них розвинеться здорова самооцінка, і вони знатимуть, коли похвала заслужена, а коли – недоречна.

Номер слайду 5

Розвивайте в дитині сильне відчуття родини. Запровадьте сімейні ритуали, які робитимете разом. У вас має бути спільний сімейний час – наприклад, обід.

Номер слайду 6

Допомагайте дітям зрозуміти їхнє місце у світі – діліться з ними мовою вашої родини, розповідайте родинну історію чи спогади.

Номер слайду 7

Діти повинні безмежно довіряти своїм батькам і підкорятися їм. Це одне з основних правил виховання дітей в дружній і люблячій сім’ї.

Номер слайду 8

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
28 січня 2020
Переглядів
1724
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку