Презентація . «Повітряні кульки дарують нам свято»

Про матеріал
Вправляти у створенні аплікаційних картинок: ритмічне розкладання готових форм ( однакових за розміром, але різних за кольором) та акуратне наклеювання на кольорове тло, доповнення аплікації графічним зображенням. Розвивати здатність орієнтуватися на площині. Виховувати доброзичливість і зосередженість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-класпо аплікації (для дітей молодшої групи)«Повітряні кульки дарують нам свято»

Номер слайду 2

Загадки про повітряну кульку. Сьогодні всі радіють!В руках у дітвори. Від радості танцюють. Повітряні …Схожий на м’ячик,Але тільки літає,Скажи-ка дружок,Як його називають?З його допомогою Вінні Пух дістався до бджолиного вулика.

Номер слайду 3

Повітряні кульки дарують нам свято,Їх люблять дорослі й ще більше малята!Повітряна кулька літати уміє,А кожна дитина про це тільки мріє!Повітряну кульку у небо пущу -З привітом летить вона хай до дощу!Вірш про повітряні кульки

Номер слайду 4

Мета: Вправляти у створенні аплікаційних картинок: ритмічне розкладання готових форм ( однакових за розміром, але різних за кольором) та акуратне наклеювання на кольорове тло, доповнення аплікації графічним зображенням. Розвивати здатність орієнтуватися на площині. Виховувати доброзичливість і зосередженість. Обладнання: Фон на вибір дитини, червоне, зелене та жовте коло, клей-олівець, клейонка, серветка, чорний фломастер.

Номер слайду 5

Фізкультхвилинка. Кулька. Швидше кульку відбивай, (Махи руками) А спіймаєш – присідай. (Присідання.)Підніми її до неба, (Потягування.)Покрути навколо себе. (Колові рухи тулубом.)Розминка для рук. Повітряна кулька. Підкидаємо уявну кульку кінчиками пальців. Підкидаємо уявну кульку долонями. Підкидаємо уявну кульку ліктями. Підкидаємо уявну кульку по черзі плечима.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Бажаємо успіхів!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Івлєва Наталя Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
30 травня 2022
Переглядів
2728
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку